Halsey İle Renkli Bakışlar
GÜZELLİK

Halsey İle Renkli Bakışlar

Halsey, About-Face adlı güzellikmarkasının yeni ürünleriyle karşınızda.

GÜNCELLEME TARİHİ: 25 Mayıs 2022

Güzellik markası çıkarmak ünlüler arasında dinmeyecek bir furyaya dönüştü. Kimileri profesyonel markalar çıkartarak kariyerlerinin yanı sıra bir de iş dünyasını deneyimlerken kimileriyse ruj, maskara, bronzlaştırıcı gibi tek bir ürün çıkartarak bu trendden geri kalmıyor. Kylie Jenner, Lady Gaga, Ariana Grande, Selena Gomez gibi isimleri sayarak oldukça uzun bir liste elde edebiliriz. Kendi güzellik markasını çıkartan ünlüler arasına 2021 yılında çıkardığı "about-face" adlı markayla Halsey de katılmıştı.

Vegan özellikteki ürünleriyle takdiri hak eden Halsey, ürünlerinin kalitesiyle de büyük bir sıçrama yakalamayı başardı. Bugün birinci yılını dolduran marka "Eye F*cking" koleksiyonunun yeni ürünleri ile çılgın yaz partilerinin vazgeçilmezi olmayı hedefliyor.

13 renkli jel eyeliner ve 8 kaş kaleminden oluşan koleksiyonun özellikleri arasında dikkat çekici bir detay yer alıyor. Bu seçkide yer alan tüm ürünler terlemeye, partilere ve hayatın koşturmacasına dayanıklı olarak hazırlandı. Halsey'nin renkli bakışları yaymak istediği yeni koleksiyonu Z jenerasyonunun güzellik algısıyla birebir örtüşüyor. Trendleri şekillendirecek ürünler yazın favori makyaj görünümlerinin ipuçlarını veriyor.