Güzellik İlhamı: Alessandra Ambrosıo
GÜZELLİK

Güzellik İlhamı: Alessandra Ambrosıo

Ünlü modelin Instagram hesabındaki paylaşımları adeta bir ilham panosu görevi görüyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 28 Haziran 2022

Bugün ilhamımızı Alessandra Ambrosio'nun güzelliğinden ve tarzından alıyoruz. Ünlü model resmi Instagram hesabından yaptığı kimi zaman özel hayatına ve günlük yaşamına dair kimi zamansa Cannes festivali gibi katıldığı önemli etkinliklerden nefes kesen anları takipçileriyle paylaşıyor. 11.2 milyon takipçisi olan ünlü model, başarıyla dolu kariyeri sayesinde adını dünyanın dört bir yanına duyuran güçlü kadınlar arasında yer alıyor. Victoria's Secret başta olmak üzere önemli markalarla sürdürdüğü modelliği, örnek anneliği, bunların yanı sıra güçlü bir televizyon figürü olarak katıldığı her programa kattığı "Alessandra" etkisiyle herkesi büyülemeyi başarıyor. Ünlü modelin Instagram hesabında gezinirken radarımıza takılan nefes kesici güzellik görünümlerini sizler için bir araya getirdik. Sizin favoriniz hangisi?

Nostaljik Etki

Alessandra Ambrosio sıklıkla saç modelini değiştiren kadınlardan. Her yeni saç modeliyle bambaşka bir halini yansıtan ünlü model buradaki saç modeli, eyelinerları ve ikonik kırmızı rujuyla birlikte bizlere adeta zamanda yolculuk yaşatıyor. Listemizde yer alan diğer görünümlerde saçlarını sıklıkla kestirdiğini fark ettiğimiz Ambrosio, burada tel tokaların illüzyonuyla uzun saçlarının kısacık görünmesini sağlamış. Sonucun kusursuz olduğu bu görünüm her an değişen güzellik makyaj trendleri arasında klasiğin gücünü bir kez daha gözler önüne seriyor.

Islak Görünüm

Her yaz olduğu gibi 2022 yazında da favori trendler arasında yer alan ıslak görünümlü saçlar, Alessandra Ambrosio'nun da favorisi. Ünlü model bir kırmızı halı etkinliği için sıkıca geriye doğru taranmış ıslak saçlarını kalın bir eyeliner ve gri far uygulamasıyla birleştiriyor. Sezonun bir diğer favorisi olan bralet ve ceket trendine de görünümünde yer veren ünlü model tepeden tırnağa modern ve güçlü bir siluet yaratıyor.

Gündüz Şıklığı

Eğer gündüz şıklığını bir fotoğrafla tanımlayacak olsaydık kesinlikle bu fotoğraf onlardan biri olurdu. Alessandra Ambrosio'nun ışıltılı saçları, ultra doğal makyajı, yaz sezonunun favori gözlükleri arasında yer alan geometrik çerçeveli aynalı güneş gözlükleri, altın detaylı takıları ve çabasız şık takımıyla birlikte tam anlamıyla nefes kesiyor. Stil dozu yüksek bu görünüm ünlü modelin en sevilen görünümleri arasında yer alıyor.

Makas İzi

Alssandra Ambrosio, bu görünümünde radikal bir saç kesimi değişikliğine gidiyor. Omuz hizasındaki bir döneme damga vuran makas izi saç kesimi ünlü modele ferah bir dokunuş katıyor. İhtişamlı elbisesini dengelemek için düz bıraktığı saçlarını, onun için vazgeçilmez diyebileceğimiz eyeliner uygulaması ve nude tonlardaki bir ruj ile tamamlıyor.

Doğal Dalgalar

Alessandra Ambrosio, buradaki görünümününe doğal dalgalı saçlarıyla damga vuruyor. Diğer saç modellerinin yanı sıra bu görünümde saç mdoelinde tercih ettiği katlı kesim dikkat çekiyor. Görünümünü toprak tonlarındaki gölgelendirmeyle tamamlayan ünlü model bohem tarza göz kırpıyor.