Kristen Stewart'ın Yeni Projesi Belli Oldu
LIFESTYLE

Kristen Stewart'ın Yeni Projesi Belli Oldu

Pablo Larrain imzalı Spencer’daki Prenses Diana rolüyle ilk kez Oscar'a aday gösterilen Kristen Stewart yeni bir bağımsız filmde rol almaya hazırlanıyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 18 Nisan 2022

Kristen Stewart, Prenses Diana'yı canlandırdığı Spencer filminden sonra A24 için yakında çıkacak bir Rose Glass filmi olan Love Lies Bleeding'de başka bir antrenmana hazırlanıyor.

Romantik gerilim türündeki film, vücut geliştirme dünyasındaki insanların rekabet mücadelesini konu alacak. The Hollywood Reporter'a göre film "ego, arzu ve Amerikan rüyası tarafından körüklenen bir romantizm" olarak tanımlandı. Filmin senaryosunu Glass ile beraber The Irregulars, Hanna ve His Dark Materials gibi dizilerde çalışan Weronika Tofilska kaleme alacak. Proje, Tofilska'nın ilk uzun metraj deneyimi olacak.

Stewart, elbette ilk Oscar adaylığından yeni çıktı; Bir sonraki büyük rolü David Cronenberg'in yakında çıkacak olan Crimes of the Future'da olacak. İster aksiyon-korku filmi Underwater'ı demirlemek, ister en son Charlie'nin Melekleri filmi için çok ihtiyaç duyulan bir karizma enjeksiyonu sağlamak, isterse Happiest Season'da Hulu için rom-com görevlerini üstlenmek olsun, son yıllarda kendisi için sürekli olarak ilginç yeni roller üstleniyor.