Selling Sunset Yıldızları Özel Bölüm İçin Bir Araya Geliyor
LIFESTYLE

Selling Sunset Yıldızları Özel Bölüm İçin Bir Araya Geliyor

Christine Quinn ve Chrishell Stause da dahil olmak üzere tüm oyuncular katılacak.

GÜNCELLEME TARİHİ: 25 Nisan 2022

Selling Sunset'in 5. sezonunun sonu hakkında spoiler.

Selling Sunset'in 5. Sezonu 22 Nisan'da gösterime girdi ve saatimizi çoktan bitirmiş olan bizler, son sezon finalinden daha çok soruyla karşı karşıya kaldık.

Artık kalabalık olan Oppenheim Grubu, Maya Vander ve Vanessa Villela da dahil olmak üzere birçok emlakçının gruba dahil olduğu anlamına geliyor. Seri antagonisti Christine Quinn'in aracı kurumdaki geleceği de, emlakçı Emma Hernan'a karşı iddia edilen eylemlerinin ardından merak konusu.

Netflix hitinin arkasındaki yapımcılar da aynı sorunu yaşıyor gibi görünüyor ve çözümleri için bir realite TV geleneğine döndüler. Entertainment Tonight'a göre dizi, Tan France'ın ev sahipliği yapacağı 24 Nisan'da ilk kez bir araya gelme gösterisini çekecek.

ET'ye göre, 5. sezonun tüm oyuncuları; Quinn, Chrishell Stause, Heather Rae El Moussa, Mary Fitzgerald, Vander, Davina Potratz, Amanza Smith, Emma Hernan, Villela, Chelsea Lazkani ve Jason ve Brett Oppenheim, Los Angeles'taki kayıtlara katılacak.

Özel bölümün prömiyer tarihi henüz açıklanmasa da tartışmaların taze olacağı kesin. Prömiyer ve çekimler arasındaki iki gün, oyuncu kadrosuna sezonu izlemek için yeterli zaman veriyor ve çekimler sırasında oluşan duygular ne olursa olsun saf kalıyor.

Quinn, Vander ve Villela'nın O Group'taki geleceklerine ek olarak, birleşme muhtemelen sezonun ana hikayesine, Stause ve Oppenheim'ın kısa ömürlü ilişkisine değinecek. 5. sezon finali, çiftin ne zaman aile kuracakları konusunda farklı zaman çizelgeleri olduğu için ayrılmasıyla, bölünmenin hemen ardından gösterildi.