Angaline Jolie'nin Yönettiği Filmde Başrol Salma Hayek Oldu
LIFESTYLE

Angaline Jolie'nin Yönettiği Filmde Başrol Salma Hayek Oldu

Angelina Jolie ve Salma Hayek Without Blood filmi için bir araya geliyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 13 Haziran 2022

Angelina Jolie ve Salma Hayek yeni bir film için iş birliği yapıyorlar.

Alessandro Baricco'nun aynı adlı romanının film uyarlaması olan Without Blood'ı Angaline Jolie yönetecek, üretecek ve yazacak. Salma Hayek, The Hateful Eight aktörü Demián Bichir ile birlikte rol alacak.

Bu film, Jolie ve Hayek'in Marvel's Eternals'da rol alırken hızla arkadaş olduklarından bu yana ilk iş birliğini işare ediyor.

Variety'ye göre film "tanımlanamayan bir çatışmanın ardından" geçiyor ve "savaş, travma, hafıza ve iyileşme hakkındaki evrensel gerçekleri" araştırıyor. Roma'da ve güney İtalya'nın Puglia (Apulia) ve Basilicata bölgelerinde çekimler başladı.

Jolie, film hakkında şunları söyledi: "Bu çok özel malzemeyi filme dönüştürmek için İtalya'da bulunmaktan ve Alessandro Baricco'nun eşsiz şiiri, duygusu ve bakış açısıyla savaş ve travma ya da kayıp ya da adaletsizlikten sonra ne aradığımıza dair ortaya koyduğu sorular dolu kitabının uyarlanmasıyla görevlendirildiğim için onur duyuyorum."

Hayek, haberi Instagram hesabından paylaşarak, "Angelina Jolie tarafından yönetilmek bir rüyanın gerçekleşmesi. Uzun yıllardır bir film yapımcısı olarak çalışmalarının hayranıyım. İki harika arkadaşım Angelina ve Demián Bichir ile çalışmaktan zevk alıyorum!" yazdı.

Film, Jolie'nin 2017'deki First They Killed My Father'dan bu yana ilk büyük ekran yönetmenlik projesi ve İngiliz prodüksiyon şirketi Freemantle ile yaptığı üç filmlik anlaşmanın ilk filmi olacak.

Geçen yıl Entertainment Weekly röportajında yıldız, 2017 filminden bu yana eden bir yönetmenlik işi almadığını açık yüreklilikle dile getirmişti; "Yönetmenliği seviyorum, ancak aile durumumda birkaç yıl yönetmenlik yapmama izin vermeyen bir değişiklik oldu" dedi. "Daha kısa işler yapmam ve daha çok evde olmam gerekiyordu, bu yüzden birkaç oyunculuk işine geri döndüm. İşin gerçeği bu."