The Old Guard'ın Devam Filmi Geliyor
LIFESTYLE

The Old Guard'ın Devam Filmi Geliyor

İşte şimdiye kadar bildiklerimiz.

GÜNCELLEME TARİHİ: 20 Haziran 2022

The Old Guard hayranları için iyi haber : Görünüşe göre Netflix'in hit aksiyon filmi The Old Guard'ın devamı çekiliyor. Gina Prince-Bythewood'un yönettiği (ve Greg Rucka'nın çizgi romanından uyarlanan) gerilim filmi geçen Temmuz'da gösterime girdi ve daha fazlasına açık bir talep olduğunu kanıtlayarak izlenme rekorları kırdı . Filmle ilgili ayrıntılar şimdilik zayıf, ancak yıldız Charlize Theron, filmin yolda olduğunu onayladı.

Birkaç aylık gecikmeden sonra, The Old Guard 2 yeni bir yönetmenle ilerliyor. Deadline'a göre , Victoria Mahoney devam filmini yönetecek ve Prince-Bythewood yapımcı olarak kalacak. Mahoney daha önce Star Wars: The Rise of Skywalker'ın ikinci birim yönetmeniydi ve bir Star Wars filmi yöneten ilk kadın ve ilk Siyah kadın.

Mahoney, "Yüz kereden fazla izlemiş olmalıyım ve bu nedenle, The Old Guard yolculuğuna vahşi serserilerle birlikte davet edilmek, heyecanımın gerçek ölçüsünü iletemiyorum." dedi.

Kill Bill yıldızı Uma Thurman ve Crazy Rich Asians ve Persuasion oyuncusu Henry Golding'in devam filmine bilinmeyen rollerle katıldığı ve geri dönen oyuncu kadrosuyla birlikte oynayacakları bildirildi. Duyuru, Mahoney'nin 13 Haziran'daki ilk yapım gününden bir fotoğraf paylaşmasıyla yurtdışında çekimler başladığında geldi. Theron ayrıca bu hafta Roma'da Layne ve Ejiofor ile çekim yaparken görüldü.

İyileştirici güçlere sahip bir Denizci olan Nile rolünü oynayan Kiki Layne, daha önce BAZAAR.com'a The Old Guard hikayesinin devam etmesi halinde ilgileneceğini söylemişti.