Rihanna'nın Savage x Fenty defilesi Amazon Prime'de yayınlanacak
ÜNLÜ STİLİ

Rihanna'nın Savage x Fenty defilesi Amazon Prime'de yayınlanacak

Rihanna'nın iç çamaşırı markası Savage x Fenty'nin New York Moda Haftası'ndaki şovu Amazon Prime'de yayınlanacak.

GÜNCELLEME TARİHİ: 27 Ağustos 2019

Rihanna'nın kurucusu olduğu iç giyim markası Savage x Fenty, diğer Victoria's Secret defileleri gibi televizyonda yayınlanacak. Amazon Prime'de gösterilecek şov, dünya çapındaki hayranlara ön sıradan izleme ve sahnelerin arkasına bakma fırsatı verecek.

Konuyla ilgili açıklama yapan Rihanna, "Bu yıl herkesin Savage x Fenty gösterisine erişebileceği için çok fazla heyecanlıyım. İzleyicilerimiz için süper enerjik bir deneyim oluşturmak için çalışıyoruz" dedi.

Şov, daha önce olduğu gibi geleneksel podyum gösterileri formatından kopacak ve müzik, kültür ve moda dünyalarını bir araya getirecek. Eylül ayındaki New York Moda Haftası kapsamında gerçekleşecek olan Savage x Fenty gösterisinde Rihanna'nın sahneye çıktığı müzikal bir sürpriz olabileceği söyleniyor.

Dünyaca ünlü Victoria's Secret'ın moda şovu bu yıl yayınlanmayacak ve büyük ihtimalle Rihanna'nın Savage x Fenty defilesi, iç giyim devinin yerini alacak. Secret vücut çeşitliliğinin azlığı konusunda eleştirilirken, Rihanna bütün vücut tiplerine uygun iç çamaşırı üretimiyle piyasaya damga vurmuştu.