Beyonce bugün 38. yaşını kutluyor
ÜNLÜ STİLİ

Beyonce bugün 38. yaşını kutluyor

Bugün resmen 38 yaşına giren Beyonce'ye Amerika'da düzenlenen bir festivalin sahne arkasında sürpriz bir doğum günü kutlaması yapıldı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 4 Eylül 2019

Beyonce bugün 38. yaşını kutluyor. Dünyaca ünlü yıldız geçtiğimiz pazar günü Made in Amerika Festivali'nin sahne arkasına ekibinin sürpriz erken doğum günü kutlamasını instagram hesabından paylaştı.

Destiny's Child grubuyla hayatımızı giren Beyonce daha sonra kariyerine solo devam ederek zirveye ulaştı. Güçlü sesi ile dans yeteneğini bir araya getiren ve her daim inanılmaz disiplinli ve çalışkan tarzıyla öne geçen Beyonce, aynı zamanda 3 çocuk annesi.

ABD'li rapçi ve yapımcı Jay-Z ile 2008 yılında hayatını birleştiren Beyonce'nin dünyanın en önemli müzik ödüllerinden biri sayılan Grammy'e 66 kez aday oldu ve 23 ödüle layık görüldü.

Beyonce'nin hayatına dair Netflix'te yayınlanan bir belgesel de buunuyor. 2018 yılında gerçekleştirdiği Coachella festivaline odaklanan Homecoming adlı belgeselde Beyonce'nin özellikle ikizlerini doğurduktan sonra sahneye adapte olmasına dikkat çekiliyor.

Coachella performansı için özel bir diyete girdiğini de açıklayan Beyonce, tamamen meyve-sebze odaklı, alkolsüz, glutensiz ve kafeinsiz bir 22x2 gün geçirdiğini söylüyor.