Blake Lively Markaları Kapsayıcı Olmaya Çağırıyor
ÜNLÜ STİLİ

Blake Lively Markaları Kapsayıcı Olmaya Çağırıyor

Blake Lively, markaları kıyafet boyutlarını daha kapsayıcı hale getirmeye davet etti.

GÜNCELLEME TARİHİ: 2 Şubat 2021

Blake Lively, geçen yıl 3. çocuğunu dünyaya getirdikten sonra markaların kendisine uygun kıyafeti olmadığını söylendiğinde "güvensiz" hissettiğini anlattı.

Üçüncü çocuğunu karşıladıktan birkaç ay sonra Lively, 2020 filmi The Rhythm Section için basın turuna çıktı. Bu basın turu sırasında giydiği kıyafetleri Instagram storysinde paylaşan üç çocuk annesi yıldız, giydiği birçok kıyafete olan sevgisini ifade etti.

2020'de "Jimmy Fallon Başrol Oyuncusu The Tonight Show" da televizyondaki görüntüsünden bir görüntü paylaşan 32 yaşındaki oyuncu, fotoğrafta gülümsemesine rağmen, "doğumdan sonra kimsenin bana uyan örnekleri olmadığı" için kendisine uygun bir kıyafet bulmakta zorlandığını hatırladığını söyledi.

Instagram hikayesinde "Bu güzel kıyafeti yapmak için Lavin bir gömlek ve Net a Porter'dan bir elbiseyi birleştirdim." diye ekledi ve "Mağazalardaki pek çok kıyafet de buna uymuyordu." dedi.

"Vücutları markaların sunduklarına uymadığında kadınlara harika bir mesaj göndermiyor. Bu, yabancılaştırıcı ve kafa karıştırıcı. Keşke bir yıl sonra geriye dönüp baktığımda, şimdi yaptığım kadar kendime güveniyor olsaydım. O beden bana bir bebek verdi. Ve o bebeğin tüm yiyeceklerini üretiyordu. Ne güzel bir mucize. Ama gurur duymak yerine güvensiz hissettim. Sırf kıyafetlere sığmadığım için. Geriye dönüp baktığımda ne kadar aptalca."