Priyanka Chopra Cannes'daki Elbise Kazasını Anlattı
ÜNLÜ STİLİ

Priyanka Chopra Cannes'daki Elbise Kazasını Anlattı

Priyanka Chopra, Cannes kırmızı halısı öncesinde bir elbise kazasını anlattı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 2 Şubat 2021

Priyanka Chopra'nın kırmızı halıya ne kadar kusursuz hazırlandığını hepimiz biliyoruz, ancak oyuncu Cannes Film Festivali'nde bir elbise arızası yaşadığında utançtan kıl payı kurtulduğunu açıkladı.

Chopra, Instagram'da takipçilerine 2019'daki kırmızı halıda tercih ettiği vintage Roberto Cavalli elbisesinin fermuarının birkaç dakika önce nasıl yırtıldığını anlattı.

"Dışarıdan cool görünebilirim, ama içeriden korktuğumu kimse bilmiyordu" diye yazdı.

"Bu vintage Roberto Cavalli elbisesinin narin fermuarı, 2019 Cannes'daki kırmızı halıya gitmeden birkaç dakika önce kırıldı. Çözüm mü? Harika ekibim 5 dakikalık araba yolculuğunda beni elbisenin içine dikmek zorunda kaldı."

Bu yaşadığı ilk kırmızı halı kazası değildi. 2018'deki Met Gala sırasında Chopra, kırmızı halıda rahatsız edici bir an yaşamasına rağmen gülümsedi.

"İkinci Met Gala kıyafetim, altın kapüşonlu bu kan kırmızısı Ralph Lauren elbisesiydi" diye anlattı. "Ama o şeyin altındaki korse ile nefes alamıyordum. Kaburgalarımı yeniden şekillendirmiş gibi hissettim. Akşam yemeği sırasında oturmak çok zor ve belli ki o gece çok fazla yemek yiyemedim." demişti.