Salma Hayek: Asla Başaramazsın Dediler
ÜNLÜ STİLİ

Salma Hayek: Asla Başaramazsın Dediler

Salma Hayek, Meksikalı olduğu için Hollywood'da asla başaramayacağının söylendiğini açıkladı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 9 Şubat 2021

Meksikalı aktris Salma Hayek, kariyerinin başlarında zor bir dönemden geçtiğini, herkesin kendisine başaramayacağını söylediğini ama sonunda başardığını söyledi.

Press Association ile ile yakın zamanda yapılan bir röportajda yaşadıklarını anlatan 54 yaşındaki sanatçı, "Bana, 'Meksikalılar bunu asla başaramazlar ve kariyerin 30'larının ortalarında ölecektir' derlerdi. O dönem bizim için Hollywood'da başrolü kapmak imkansızdı" itirafında bulundu.

Kendisiyle gurur duyduğunu belirten Hayek, "Ben savaştım ve kazandım. Neredeyse onlara inanacaktım. Dünyaya haykırmak istedim çünkü bu, harika bir şey" dedi.

Kadınların ileri yaşlarında da 'çiçek açabileceklerini' bilmelerini isteyen aktris, "Bunun farkına varmalılar; çünkü 30'larınızın da ortasında olsanız o baskıyı hissediyorsunuz, 40'larınızın da… Hayata geç atılmak, güzel bir şey. Bitmiş değiliz. Eğer hâlâ yaratıcı, hevesli ve meraklıysanız, yaşamınız heyecan verici olabilir" ifadelerini kullandı.

'DESPERADO' ETKİSİ

1993 yılında Antonio Banderas ile birlikte 'Desperado'da rol alan Salma Hayek, bu filmdeki performansıyla adını tüm dünyaya duyurmuştu.

Salma Hayek'in Owen Wilson ile başrolünü paylaştığı Bliss filmi 5 Şubat'ta Amazon Video Prime'da yayınlanacak. Bilim kurgu ve dram filmi Bliss'in oyuncu kadrosunda Salma Hayek ve Owen Wilson'ın yanı sıra Madeline Zima, Nesta Cooper, Joshua Leonard gibi isimler yer alıyor.