Kendall Jenner, Devin Booker ile Sonunda Bir Fotoğraf Paylaştı
ÜNLÜ STİLİ

Kendall Jenner, Devin Booker ile Sonunda Bir Fotoğraf Paylaştı

Artık resmen birlikte olduklarını biliyoruz.

GÜNCELLEME TARİHİ: 16 Şubat 2021

Sevgililer Günü hafta sonu, uzun süredir merak ettiğimiz çiftlerin Instagram'da ilişkilerini açıklamaları için mükemmel bir zaman gibi görünüyordu. Scott Disick ve Amelia Gray Hamlin, sosyal medyadaki ilişkilerini birkaç fotoğrafla doğruladı ve şimdi Kardashian-Jenner ailesinin başka bir üyesi de aynısını yaptı. Kendall Jenner, NBA oyuncusu sevgilisi Devin Booker ile Instagram'da resmi bir duyuru yaptı. Instagram Hikayesinde, ikilinin bir fotoğrafını koydu.

Bu, Jenner'ın Phoenix Suns ile sosyal medyasında paylaştığı ilk fotoğraf. İkisi içinde ilişkileri çok özel görünüyor. Jenner'ın aşk hayatı konusunda özellikle dikkatli olduğu biliniyor, ancak bu ayın başlarında bir kaynağa göre, Entertainment Tonight'a çiftin "hala beraberler ve ilişkiyi basit tutmak onlar için işe yarıyor". Bu fotoğraf, bu bilgiyi doğrulamak için bize yeter de artar bile!

"Her iki tarafta da büyük beklentiler veya çılgın hayaller yok" dedi. "Çok yakınlar, ancak Kendall'ın programı özellikle çok meşgul ve Devin bunu çok iyi anlıyor." Aynı zamanda kendine has biri, ailesiyle ve arkadaşlarıyla geçirdiği boş zamanı ve kendine ait bir yeri olmasını seviyor."

Ağustos 2020'de Jenner ve Booker'ın ciddi olmadığını söylenmişti. Ancak Jenner ve Booker geçen yıl birlikte çok zaman geçirmiş gibi. Salgının başlangıcında, Nisan 2020'de Los Angeles'tan Arizona'ya bir yolculuğa bile çıktılar. Ayrıca Ağustos ayında sahilde çekilen fotoğraflarda da göründüğü gibi tatilin tadını çıkardılar.