Lagerfeld'in Tek Aşkı Kedi Shupett
ÜNLÜ STİLİ

Lagerfeld'in Tek Aşkı Kedi Shupett

Kedi Shupett, Karl Lagerfeld'in yaşamı boyunca onun en değerlisiydi. Karl hayatı boyunca kar beyazı kedisine gözü gibi baktı, ona bir kitap ve birkaç kıyafet koleksiyonu bile ayırdı. Kedinin kişisel bir Instagram hesabı bile var.

GÜNCELLEME TARİHİ: 22 Şubat 2021

Usta moda tasarımcısı Karl, tam olarak iki yıl önce vefat etti ve öldüğü sırada dokuz yaşındaki Choupette, ne tür bir trajedinin yaşandığının farkında olmadan hayatın tadını çıkarıyor. Güzeller güzeli kedi, hiç evlenmemiş bir tasarımcının tek aşkıydı. Evlenmek isterse, Choupette ile yemin edeceğini defalarca ifade eden Lagerfeld ile lüks bir yaşam sürdü ve hatta kedi ile oynayan ve ona bakan iki kişisel hizmetçisi bile vardı. Karl, "O dünyanın merkezi" diyordu. Moda tasarımcısı servetinin bir kısmını bile Choupette'e bıraktı. Kendi modelleme sözleşmelerinden ise yaklaşık 3 milyon sterlin bile kazandı. Lagerfeld'in ölümünden sonra, kedi bu kayıptan çok acı çekti. Onu tanıyan biri, "O her zaman onun için bir" baba "oldu ve bu böyle de kalacaktır" dedi.

Artık Choupette'in instagram hesabı yeni resimlerle doldurulmuyor ve moda tasarımcısının hayranları ona ne olacağı konusunda endişeli. Genel olarak, artık tüm kaybın acısına rağmen kedinin ''dolce'' yaşamı devam ediyor. Bembeyaz kedi, Paris'te bakıcısı Françoise Casot'la (Karl'ın kendisi tarafından koruyucusu olarak atanmıştı) yaşıyor ve etrafı gerçek sevgi ile çevrili. Choupette'in moda çekimleri bile devam ediyor ve önümüzde tüylü güzellik için yeni projeler var.