Emily Ratajkowski Anne Oldu
ÜNLÜ STİLİ

Emily Ratajkowski Anne Oldu

Ünlü model Emily Ratajkowski Instagram hesabından bebeğini kucağına aldığını duyurdu.

GÜNCELLEME TARİHİ: 12 Mart 2021

Geçtiğimiz ekim ayında hamile olduğunu duyuran ünlü model Emily Ratajkowski, bebeğini dünyaya getirdi. İlk kez anne olmanın sevincini yaşayan Ratajkowski, bebeğiyle fotoğrafını sosyal medyada paylaşarak adını da açıkladı.

Üç yıldır ABD'li oyuncu Sebastian Bear-McClard ile evli olan Emily Ratajkowski, anne olma heyecanını takipçileriyle paylaştı.

Bebeğini emzirirken çekilen fotoğrafını sosyal medyada paylaşan 29 yaşındaki model, Sylvester Apollo Bear adını verdiği oğlunun 8 Mart'ta dünyaya geldiğini açıkladı. Ratajkowski, bebeği için, "Hayatımın en gerçeküstü, en güzel ve aşk dolu sabahına geldi" ifadesini kullandı.


Sebastian Bear-McClard - Emily Ratajkowski

Modelliğin yanı sıra oyunculuk da yapan Emily Ratajkowski, hamilelik dönemini kitap yazarak geçirdi. Yayın dünyasında adını duyurmaya hazırlanan ünlü yıldızın kaleme aldığı My Body (Benim Vücudum) adlı kitap önümüzdeki yıl piyasaya çıkıyor. "Bunu okumanız için sabırsızlanıyorum" diyen Ratajkowski, kitabında, feminizm, erkek ve kadın ilişkileri, cinsellik ile ilgili konularda kendi kişisel keşiflerini anlatıyor.