Hilary Duff, Üçüncü Çocuğunu Kucağına Aldı
ÜNLÜ STİLİ

Hilary Duff, Üçüncü Çocuğunu Kucağına Aldı

Genç yıldız Hilary Duff artık üç çocuk annesi. Oyuncu, 24 Mart'ta kocası Matthew Koma ile bir kız bebek dünyaya getirdi.

GÜNCELLEME TARİHİ: 29 Mart 2021

Duff ve Koma, çocuklarına Mae James Bair adını verdiler; oyuncu, Mae'nin doğumundan beş kişilik ailesinin siyah beyaz bir fotoğrafını paylaştı. Çiftin yeni bebeğinin bir ablası, Koma ve Duff'un ilk çocuğu Banks ve 2 de ağabeyi var, Duff'un Mike Comrie ile olan önceki evliliğinden olan 8 yaşındaki oğlu Luca da ailenin bir parçası.

Duff, Aralık ayında üçüncü hamileliği hakkında konuşmuştu ve önceki ikisinden ne kadar farklı olduğunu anlatmıştı. "Bu hamilelik daha kolay geliyor çünkü Luca 6 yaşındayken eve yeni bir bebek getirme konusunda çok fazla korkum vardı. Yeni yürümeye başlayan bir çocuğum olduğu için daha yorgundum ve hamileliğe odaklanmak için daha az zamanım vardı.''

Duff, İnsanlara hamilelik hakkında ne hissettiği hakkında samimi bir şekilde konuştu ve "Ben hamile kalmayı hiçbir şekilde seven kadınlardan biri değilim, ama vücudumun benim ve ailemiz için yaptıklarını takdir ediyorum. Gerçekten sevimli kıyafetler giydiğim bedenimi özledim, muhtemelen son kez hamile kalacağım ve bu seferin ne kadar tatlı olabileceğinden zevk almaya çalıştığım için huzur içinde hissetmek istiyorum. "