Gigi Hadid Paparazilerden Bebeğini Gizlemelerini İstedi
ÜNLÜ STİLİ

Gigi Hadid Paparazilerden Bebeğini Gizlemelerini İstedi

Gigi Hadid, paparazi ve basına yazdığı açık mektupta kızı Khai'nin yüzünü neden görülmesini istemediğini açıkladı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 7 Temmuz 2021

Gigi Hadid, kendisini ve Zayn Malik'in 10 aylık kızı Khai'nin mahremiyetini koruma kararı konusunda bir açıklama yaptı. Hadid, paparazziler, basın ve hayran hesaplarından Khai'nin yüzünü fotoğraflardan uzak tutmaya devam etmelerini isteyen açık bir mektup paylaştı.

Hadid, Khai'yi daha önce New York'ta fotoğrafçıların önünde bebek arabasının cibinliği ile gizleyebildiğini, ancak Khai'nin büyüdüğünü (Eylül'de 1 yaşında olacak) ve şehri daha fazla görmek istediğini söyledi. Hadid, paparazilerin fotoğraflarda kızının yüzünü bulanıklaştırmasını, basın ve hayran hesaplarının yüzünün göründüğü fotoğrafları yayınlamamasını istedi.

"Yasaların eyaletten eyalete değiştiğini biliyorum ve NYC'de çocukların yüzleri bulanık olan bazı paparazzi fotoğrafları gördüm, ama bunun fotoğrafçının, yayının veya hayranların bütünlüğüne bağlı olduğuna inanıyorum. Bütün bunları şunu söylemek için yazıyorum: Paparazzilere, basına ve sevgili hayran hesaplarına, biliyorsunuz ki kızımızın yüzünü sosyal medyada hiçbir zaman kasıtlı olarak paylaşmadık. Dileğimiz, reşit olduğunda kendini dünyayla nasıl paylaşacağını seçebilmesi ve seçmediği bir kamusal imaj için endişelenmeden, olabildiğince normal bir çocukluk yaşayabilmesi. Kızımızı NYC'yi ve dünyayı görmeye ve keşfetmeye götürürken, eğer kameraya yakalanırsa LÜTFEN LÜTFEN LÜTFEN LÜTFEN yüzünü görüntülerde bulanıklaştırın. Bu sizin için ekstra çaba ama anne olarak, çocuğum için en iyisini isterim." yazdı.