Zendaya, Tom Holland ve Örümcek Adam Ekibinden Bahsetti
ÜNLÜ STİLİ

Zendaya, Tom Holland ve Örümcek Adam Ekibinden Bahsetti

"Hep birlikte büyümek oldukça özel" dedi.

GÜNCELLEME TARİHİ: 12 Temmuz 2021

Zendaya, yakın tarihli bir röportajda Tom Holland dahil olmak üzere Örümcek Adam'daki rol arkadaşlarıyla olan bağını anlattı. Aktris, son beş yıldır oynadığı süper kahraman dizisinde MJ rolünde olduğu zamanlar için "minnettar" olduğunu söyledi. Zendaya ilk olarak 2017'de Spider-Man: Homecoming'de göründü ve Spider-Man: Far From Home (2019) ve yakında çıkacak olan Spider-Man: No Way Home filmindeki rolünü tekrarladı.

Ayrıca No Way Home filmini çekme deneyiminden de bahsetti ve filmin oyuncu kadrosu "başka bir çekim daha yapıp yapamayacağımızı bilmediğimiz" için "acı tatlı" olarak nitelendirdi. "Hepimiz sadece anın tadını çıkarmak, birbirimizle olmak ve bu deneyim için çok minnettar olmak için zaman ayırıyorduk" dedi. Zendaya, uzun yıllar birlikte çalıştıktan sonra oyuncu arkadaşlarıyla olan dostluklarından da bahsetti. "İlk filmi yaptığımda on dokuz yaşındaydım. Hep birlikte büyümek oldukça özel" dedi.

Ayrıca kendisinin ve Jacob Batalon, Angourie Rice ve Laura Harrier'den oluşan oyuncu kadrosunun "çok yakın" olduğunu söyledi. Zendaya ve Hollanda'nın daha da yakın olduğu bildiriliyor. İkili geçen hafta Los Angeles'ta kırmızı ışıkta dururken bir arabada öpüşürken görüntülendi. Örümcek Adam üçlemesinin çekimleri boyunca Zendaya ve Holland'ın özel olarak çıktıklarına dair söylentiler var. Oyuncuların hiçbiri dedikodular hakkında halka açık bir şekilde konuşmadı.

Aktris ayrıca şu anda Euphoria'nın ikinci sezonunun çekimlerinin ortasında olduğunu ve "zor bir sezon" olarak nitelendirdiğini söyledi.

"Rue benim için çok şey ifade ediyor, ama bence pek çok insan için çok şey ifade ediyor. Onun hikayesini getirebildiğim için minnettarım ve onun aracılığıyla birçok insanın hikayesini hayata geçirebildiğimi düşünüyorum. Acımasız ama bence böyle bir karakter ilgiyi gerçekten hak ediyor" dedi.