Aileler Birleşiyor Mu?
ÜNLÜ STİLİ

Aileler Birleşiyor Mu?

Jennifer Lopez ve Ben Affleck, Los Angeles'ta Hamilton gösterimine çocukları ve Affleck'in annesini ile katıldı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 23 Ağustos 2021

Yeniden bir araya gelen çift,Los Angeles'ta tüm aile ile canlı bir tiyatro gecesinin tadını çıkarırken görüntülendi. Pantages Tiyatrosu'ndaki hit müzikal Hamilton'ın performansına katıldılar ve Lopez'in 13 yaşındaki ikizleri Max ve Emme'inde yer aldığı gecede; Affleck'in kızları Violet, 15 ve Seraphina, 12; ve Affleck'in annesi Chris de vardı.

"Let's Get Loud" şarkıcısı ve Good Will Hunting oyuncusu tiyatrodan çıkarken fotoğraflandı. Lopez, çiçek desenli maksi bir elbisenin üzerine altın renkli yeşil bir ceket giymişti. Görünümü uyumlu açık pembe platform topuklu ayakkabılar ve açık pembe çapraz askılı çantayla tamamlamıştı. Affleck lacivert bir ceket ve haki pantolon giydi.

Çift, bu yılın başlarında tekrar bir araya geldiklerinden bu yana birkaç aile gezisinde görüldü ve bildirildiğine göre birbirlerinin çocuklarıyla çok fazla bağ kuruyorlar. Geçen ay Lopez ve Affleck, çocuklarını Universal Studios Hollywood'da Affleck'in oğlu 9 yaşındaki Samuel ile Lopez'in ikizleriyle günün tadını çıkardıkları eğlence parkına getirdiler.

Lopez ve Affleck'in tiyatrodaki gecesi, Affleck'in 49. doğum gününden bir hafta sonraydı. Eski eşi Jennifer Garner ile paylaştığı Violet, Seraphina ve Samuel ile bir gün geçirdikten sonra sevdikleriyle mütevazı bir kutlamadan keyif almış görünüyordu. İnsanlara göre, Lopez kutlamaya Affleck'in kızları için özenle seçilmiş mücevherlerle birlikte bir pasta getirdi.