Cambridge Dükü ve Düşesi, Windsor Kalesine Daha Yakın Olmak İstiyor
ÜNLÜ STİLİ

Cambridge Dükü ve Düşesi, Windsor Kalesine Daha Yakın Olmak İstiyor

Cambridge Dükü ve Düşesi, Kraliçe'ye daha yakın olabilmek için Windsor'a taşınmayı düşünüyorlar.

GÜNCELLEME TARİHİ: 2 Eylül 2021

Kaynaklara göre kraliyet çifti, çocukları olan Prens George, 8, Prenses Charlotte, 6 ve üç yaşındaki Prens Louis için uygun konaklama seçenekleri arıyor. Bu durum, Kate ve William'ın kraliyet ailesi içinde daha üst düzey roller üstlenmek üzere olduğuna dair bir işaret olabilir.

Şu anda, Cambridge ailesi zamanlarını, ofislerinin de bulunduğu Kensington Sarayı'ndaki ikametgahları ile Norfolk'ta, Queen's Sandringham Malikanesi'ndeki Anmer Hall'daki kır evleri arasında geçiriyor. Anmer Hall, Kraliçe'den onlara bir düğün hediyesiydi ve çift, 2015 ve 2017 yılları arasında daimi olarak orada yaşadılar.

Windsor'da kalıcı olarak ikamet etmeleri, dük ve düşes gerektiğinde Londra'ya daha kolay gidip gelebilecek ve ayrıca Kate'in Bucklebury'de yaşayan ebeveynleri Michael ve Carole Middleton'a daha yakın olacakları anlamına da geliyor.

Bir kaynak, "William Doğu Anglia'da helikopter pilotuyken Anmer Hall mantıklıydı ve Sandringham'daki Noeller için kullanışlıydı, ama artık gerçekten işe yaramıyor. Hafta sonları için biraz fazla uzakta ama Windsor mükemmel bir nokta. Bir kaynak yayına verdiği demeçte, bölgedeki seçenekleri araştırıyor" dedi.

Kraliçe, geçen yıl Mart ayındaki Covid salgınının ardından süresiz olarak Windsor Kalesi'ne taşındı. Windsor, 73 yıllık kocası Prens Philip'in mezarlığının yer aldığı ve kraliyet çiftinin daha önce her Paskalya'yı birlikte geçirdiği yer olduğu için hükümdar için de özel bir öneme sahip. Gelenek olduğu gibi, Majesteleri yazını İskoçya'daki Balmoral Kalesi'nde ve Noel'i Sandringham House'da geçirecek.