Kylie Jenner ve Travis Scott 2. Bebeklerini Bekliyor
ÜNLÜ STİLİ

Kylie Jenner ve Travis Scott 2. Bebeklerini Bekliyor

Stormi abla olmaya hazır.

GÜNCELLEME TARİHİ: 8 Eylül 2021

Geçen ayki söylentilerin ardından Kylie Jenner ve Travis Scott resmen iki numaralı bebeklerini bekliyorlar.

Jenner, şimdiye kadarki yolculuğunun bir montajını içeren tatlı bir video paylaşmak için Instagram'daydı. 90 saniyelik klip, Jenner'ın pozitif hamilelik testi ile başlıyor, ardından Scott'ın haberi öğrenip karnına sarılması takip ediyor. Video daha sonra çiftin kızları Stormi'yi randevularına götürdüğü ve doktorun bebeğin "kalp atışlarını birkaç gün içinde duyabileceklerini" söylediği ana geçiyor. Daha sonra Kris Jenner'ın ultrason fotoğrafları olan bir zarf tutarak oturup, "Bir dakika... hamile misin? Stormi, bir bebeğimiz olacak! Bu hayatımın en mutlu günlerinden biri!" dediği sahne yer alıyor.

Çift zaten 3 yaşındaki kızı Stormi'yi büyütüyor ve Jenner küçük kızları için bir kardeş istediği konusunda da her zaman açıktı. Bir kaynak, tüm ailenin "heyecanlı" olduğunu söyledi. Haber, Caitlyn Jenner'ın Perşembe günü başka bir torun beklediğini açıklayarak spekülasyonlara yol açmasının ardından geldi, ancak bunun üçüncü bebeğini Valerie Pitalo ile bekleyen oğlu Burt Jenner hakkında olduğu ortaya çıktı.

Harper's Bazaar'ın Mart 2020 sayısı için verdiği röportajda Stormi'ye bir kardeş isteyip istemediği sorulduğunda, makyaj gurusu şunları söyledi: "Arkadaşlarımın hepsi bu konuda bana baskı yapıyor... Stormi'yi seviyorlar. Kesinlikle ona bir kardeş vermek için baskı hissediyorum ama böyle bir planım yok," demişti.

Nisan 2017'de Scott ile çıkmaya başlayan Kylie, ilk hamileliğini saklanarak geçirdi ve Stormi'nin gelişini ancak doğum yaptıktan sonra duyurdu.