Gigi Hadid Kızına İlham Vermek İstiyor
ÜNLÜ STİLİ

Gigi Hadid Kızına İlham Vermek İstiyor

Gigi Hadid, Met Gala görünümünün bir gün kızına ilham vermesini umuyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 15 Eylül 2021

Gigi Hadid, Met Gala'da anlı yayın sunucusu Keke Palmer'a hem bir rol modeli hem de bir podyum modeli olmayı umduğunu açıkladı.

Yeni kızıl saçlarıyla Metropolitan Müzesi'nin basamaklarında salınan Gigi Hadid, bir gün kızı Khai Hadid Malik'in etkinlikteki görünümünden ilham almasını umduğunu söyledi; "Önümüzdeki hafta 1 yaşında olacak ve anne görevindeymişim gibi hissediyorum. Her gün eşofmanlarımla ve eşleşen dağınık topuzlarımızla onunla çiftlikte bulundum. Bu gece ona ne anlama geldiğini gösteriyormuşum gibi hissediyorum. Giyinmek, ona sahip olmak ve dengeye sahip olmak. Bence bunu hayatında gerçekten kadınlığa adım atmış gibi hissettiğin zaman buluyorsun." dedi.

Anne olduktan sonraki yılda Hadid gerçekten de iş-yaşam dengesi konusunda bir örnek oluşturuyor. Geçen Eylül ayında bebek Khai'yi doğurduktan sadece aylar sonra, Versace'nin 2021 sonbahar-kış şovu için podyuma geri döndü. Ve geçen hafta Moschino podyumunda tasarımcının ikonik karikatür baskı parçalarından ikisinde ve Proenza Schouler defilesinde bol bir maksi elbiseyle görünerek New York Moda Haftası için tüm gücüyle yer aldı. Ayrıca kız kardeşi Bella Hadid'in sağlıklı yaşam içeceği markası Kin Euphorics ile ortaklığını kutlayan lansman partisine katıldı.

Modellik işlerine ve abartılı moda gezilerine ek olarak Hadid, gururlu anne ve mutlu ev kadını rolünü oynuyor. Hatta ailesinin Pennsylvania'daki çiftliğinde rahat hayatının anlık görüntülerini içeren tatlı bir Ağustos fotoğraf dökümünü Instagram'da paylaştı.

Hadid, kızına olan hayranlığı konusunda şeffaftı. Mayıs ayındaki başka bir fotoğraf dökümünün başlığında , "Söylentiler doğru: en iyi arkadaşım, amacım, ilham kaynağım, en büyük gurur ve neşem! Khai'm annen olduğum için kendimi çok şanslı ve ilham verici hissediyorum! güneş ışığı, herkesin günlerini aydınlatıyorsun!"