Gigi Hadid'in Kızı Khai'nın Doğum Günün Tüm Aile Kutladı
ÜNLÜ STİLİ

Gigi Hadid'in Kızı Khai'nın Doğum Günün Tüm Aile Kutladı

Anneannesi ve teyzesi Instagram'da doğum gününü kutladı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 21 Eylül 2021

Hadid ailesinin birkaç üyesi, Gigi ve Zayn Malik'in kızı Khai Hadid Malik'in doğum gününü kutladı. Aile ve davetliler, bebeğin yüzünü melek ve kalp emojilerinin arkasına saklayarak Khai'nin mahremiyetini korumaya dikkat ettiler, ancak fotoğraflar yine de çok güzel.

Bella Hadid, ailenin Pennsylvania'daki çiftliğinde kendisinin ve Khai'nin birkaç fotoğrafını yayınladı.

"Ailemizin en büyük hediyesinin doğum günü kutlu olsun…. Kalbimin bu kadar sevebileceğini bilmiyordum!!!! Üzgün olduğumda beni gülümsetiyorsun ve var olduğun için beni mutluluktan ağlatıyorsun. Büyüyüp, dönüşmeni izlemek için sabırsızlanıyorum. @gigihadid @zayn, sonsuza kadar en iyi arkadaşım olduğun için teşekkür ederim," diye yazdı Bella.

Modellerin annesi Yolanda Hadid, Khai'nin aile çiftliğinde inek, keçi ve atlar da dahil olmak üzere bir çiftlik hayvanlarıyla oynadığı fotoğraflarını paylaştı. Yolanda, fotoğrafların çoğunda torununun yanında duruyor, kendisi ve bebeği Khai kameraya gülümsüyor.

"Melek Khai'mizin ilk doğum günü kutlu olsun…. Sadece bir yılda hayatımıza ne kadar çok sevgi ve neşe getirdiğini hiçbir kelime ifade edemez… Hepsini özümsemek için kalbimi daha da açmam gerekti, sen çok büyülü bir varlıksın, bize her gün gülümsemeler getiriyorsun. Hayatın en büyük hediyesi için inanılmaz anneniz @gigihadid ve bubba @zayn'a teşekkür ederiz!!" yazdı.