Olivier Rousteing Şömine Patlaması Kazasını Anlattı
ÜNLÜ STİLİ

Olivier Rousteing Şömine Patlaması Kazasını Anlattı

Balmain direktörü Olivier Rousteing, geçen yıl evindeki şömine patlamasında ağır yaralandığını açıkladı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 11 Ekim 2021

Balmain kreatif direktörü Olivier Rousteing bir yıl önce evindeki şöminenin patlaması sonucu geçirdiği kazayı, paylaştığı bu fotoğraf aracılığıyla takipçilerine duyurdu. Tasarımcı, o zamandan bu yana gizli bir iyileşme süreci yaşadığını ve son şovunun acıların iyileşmesine dair bir kutlama niteliği taşıdığını belirtti.

Instagram'da yaptığı paylaşımda "Sonunda bunu paylaşmaya hazır hissediyorum." diyerek söze başlayan Rousteing şunları yazdı; "Bunu çok uzun zamandır saklıyordum ve bunu öğrenmenin zamanı geldi. Tam bir yıl önce evimin içindeki şömine patladı. Ertesi sabah Paris'teki Hôpital Saint Louis'de uyandım. Aynı anda inanılmaz sayıda COVID vakası ile ilgilenen o ünlü hastanenin yetenekli personeli benimle inanılmaz ilgilendi. Onlara ne kadar teşekkür etsem azdır."

"Bu hikayeyi olabildiğince çok insandan saklamak için her şeyi yaptım" diyen kreatif direktör, "Dürüst olmak gerekirse, neden bu kadar utandığımdan emin değilim, belki de modanın bildiği bu mükemmellik takıntısı ve kendi güvensizliklerim…"

SOSYAL MEDYA SADECE GÖSTERMEK İSTEDİKLERİMİZİ ORTAYA ÇIKARIR

"İyileştikçe, tüm koleksiyonlarımı unutmak ve yaratmak için gece gündüz çalıştım, koleksiyonlarımla dünyanın hayal kurmasını sağlamaya çalıştım ve aynı zamanda yüz maskeleri, balıkçı yakalar, uzun kollu ve hatta birden fazla yüzükle yara izlerini gizlemeye çalıştım." ifadelerini kullanan Rousteing, şöyle devam etti;

"Ve gerçekten anladım ki, sosyal medyanın gücü sadece göstermek istediklerinizi ortaya çıkarmaktır! Görmek veya göstermek istemediklerimizden kaçınan kendi özel anlatımızı yaratmamıza izin veriyor: bu bizim yeni dünyamız. Şimdi, bir yıl sonra - iyileşmiş, mutlu ve sağlıklı. Gerçekten ne kadar kutsanmış olduğumu anlıyorum ve hayatımın her günü Allah'a şükrediyorum... "

"Son şovum acı üzerinden iyileşmeyi kutlamakla ilgiliydi ve tüm modellere, yapımlara, ekibime, modellere, Balmain aileme, gelen ve sadece 10 yıllık Balmain'e değil, yeniden doğuşuma destek olan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bugün kendimi çok özgür, çok iyi ve çok şanslı hissediyorum. Yüzümde bir gülümseme ve minnet dolu bir kalple yeni bir bölüme başlıyorum. Fırtınadan sonra her zaman güneş vardır." diye yazdı.