Cardi B ve Penn Badgley Birbirlerinin Hayranı Oldukları Ortaya Çıktı
ÜNLÜ STİLİ

Cardi B ve Penn Badgley Birbirlerinin Hayranı Oldukları Ortaya Çıktı

Cardi B ve Penn Badgley'nin birbirlerinin büyük hayranları olduğu ortaya çıktı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 21 Ekim 2021

Ünlü Rapçi Cardi B, You dizisinin aktörü Penn Badgley'nin Ocak 2019'da sosyal medyadaki varlığını ve özgünlüğünü öven bir video klibe verdiği tepkiyle hayranlığını ortaya koydu.

Bir Netflix etkinliğinin videosunda Badgley, osyal medyada kendini garip hissettiğini ve Cardi gibi takipçileriyle gerçek bir bağlantısı olan ünlülere hayran olduğunu itiraf ediyor; "Orası inanılmaz derecede incelikli bir yer ve birçok kişinin 'antik' olarak değerlendirebileceği şeye rağmen, [sosyal medya] ile inanılmaz derecede otantik bir ilişkisi var ve bu yüzden insanlar onu bu kadar çok seviyor" diyor.

Cardi, klibi retweet etti, "O beni biliyor! Yoooo sanki ünlü bir ünlüyüm." diye yazdı. Daha sonra ise Gossip Girl ile yıldızı parlayan Penn Badgley, bunu retweet etti. Aynı zamanda iki yıldızda twitter profil fotoğrafı olarak birbirlerinin fotoğrafını kullandı.

Badgley'nin orijinal Cardi'yi övdüğü dönemde, rapçi ününün yeni zirvelerine ulaştığı sırada gerçekleşti. Sadece bir ay sonra, En İyi Rap Albümü için Grammy Ödülü'nü kazanacak ve ödülü evine götüren ilk kadın solo rap sanatçısı olacaktı. Aynı zamanda sosyal medya oyununun zirvesindeydi.

Badgley'e gelince, You dizisi uluslararası bir hite dönüştü ve 3. Sezon 15 Ekim'de yayına girdi. Videonun yeniden ortaya çıkmasının nedeni bu olabilir.