Beyonce Sessizce Tik Tok'a Katıldı
ÜNLÜ STİLİ

Beyonce Sessizce Tik Tok'a Katıldı

Neyin peşinde olabilir?

GÜNCELLEME TARİHİ: 20 Aralık 2021

Beyonce hayranları için Tik Tok'a katılma zamanı! Beyhive'in (beyoncé'nin hayranlarına hitap ediş şekli) kartal gözlü üyeleri, perşembe gecesi geç saatlerde süperstar adına en son Ivy Park koleksiyonunun görünüm kitabından alınan bir profil resmiyle, doğrulanmış yeni bir hesap gördü. Cuma sabahı, hesabın sıfır gönderi ve boş bir profille 175.000 takipçisi vardı.

Sony Music dün sabah Twitter'a "TikTok'un yeni kraliçesi geldi " yazarak hesabın gerçekten Beyonce'ye ait olduğunu doğruladı. Cumartesi öğleden sonra itibariyle, hesabın 500.000'den fazla takipçisi var, ancak Kraliçe Bey hala paylaşımda bulunmadı.

40 yaşındaki şarkıcı, hayranlarını şaşırtmasıyla ünlüdür, bu nedenle Tik Tok platformunu hangi kliplerle dolduracağı konusunda olasılıklar sonsuz. Bazıları, yeni açılan hesabın, 2013'te kendi adını taşıyan albümüne benzer bir sürpriz düşüşle ufukta yeni müziğin sinyalini verebileceğini düşünüyor.

The Black is King yıldızı, Eylül 2021 Harper's BAZAAR kapak hikayesinde pandemi boyunca yeni müzikler üzerinde çalıştığını açıkladı. "Bir buçuk yıldır stüdyodayım. Bazen doğru vuruşu veya noktayı bulmak için binlerce sesi kişisel olarak aramam bir yılımı alıyor. Bir koro 200'e kadar yığılmış armoniye sahip olabilir. Yine de kayıt stüdyosunda hissettiğim sevgi, tutku ve şifa gibisi yok. 31 yıl sonra, dokuz yaşımdaki kadar heyecan verici. Evet, müzik geliyor!" dedi.