Ryan Gosling ile Aile Hayatı Üzerine
ÜNLÜ STİLİ

Ryan Gosling ile Aile Hayatı Üzerine

Ryan Gosling, Eva Mendes ve kızları Esmeralde ile Amanda hakkında konuştu.

GÜNCELLEME TARİHİ: 7 Ocak 2022

Ryan Gosling uzun zamandır birlikte oldu Eva Mendes ile ilişkilerini ve aile hayatlarını her zaman özel tuttular. Ancak Gosling, British GQ ile yeni bir röportajda Mendes ve kızları 7 yaşındaki Esmeralde ile 5 yaşındaki Amanda ile hayatlarına dair konuştu.

41 yaşındaki oyuncu, kızlarının zamanın geçişine bakışını değiştirdiğini söyledi; "Zaman, genel olarak, şu anda çokça düşündüğüm bir şey. Çocuklarım o kadar hızlı büyüyor ki, hiç alışkın olmadığım bir şekilde saate dikkat etmem gerekiyor." dedi.

Koronavirüs pandemisinin bu görüşü etkileyip etkilemediği sorulduğunda Gosling gülerek yanıtladı, "Biliyorsun, emin değilim. Bunu işlemek için daha fazla zamana ihtiyacım var gibi hissediyorum. Ama [Mendes ile] iki çocuğumuz var, bu yüzden zamanımızın çoğunu onları eğlendirmek için harcıyoruz."

Karantina, çift için bir zorluk teşkil ediyordu çünkü "Çocuklarımız, Eva ve ben elimizden gelenin en iyisini yapmamıza rağmen, diğer çocukları görememek ve insanlarla iletişime geçememek için zor bir yaştaydı" dedi ve karantinada filmlerinden daha fazla oyunculuk yaptıklarından şüphelendiğini de sözlerine ekledi.