Lady Gaga Performansıyla Grammy'i Büyüledi
ÜNLÜ STİLİ

Lady Gaga Performansıyla Grammy'i Büyüledi

Lady Gaga, Tony Bennett ile imza attığı Love for Sale albümünden "Love for Sale" ve "Do I Love You" şarkılarının melodik yorumlarıyla Grammy izleyicilerini büyüledi.

GÜNCELLEME TARİHİ: 4 Nisan 2022

Tony Bennett'in 2022 Grammy ödül töreninde beyazperdede yayınlanan bir video mesajıyla kendisini tanıtmasının ardından, Elie Saab imzalı göz alıcı nane yeşili elbisesiyle Lady Gaga, sadece piyano eşliğinde akıcı caz hareketlerini sergiledi ve şarkı söyledi.

Gaga, "Love for Sale" performansının ardından, "Bu harika müzisyenler topluluğunun bir parçası olduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum ve tüm dünyanın sizi gülümsetmeyi çok sevdiğimizi bilmesini istiyorum." dedi.

Şarkıcı, "Do I Love You" performansına geçmeden önce "Nasıl hissettiğimizi merak ediyorsan, seni seviyor muyum?" dedi. "Seni seviyorum Tony, seni özlüyoruz" dedi sonunda.

Bu yıl Lady Gaga, Bennett ile kaydettiği caz standartları albümü Yılın Albümü'ne aday olurken, çıkış single'ı " I Get a Kick Out of You " da Yılın Rekoru'na aday gösterildi. Ancak Gaga törenden eli boş ayrıldı.

Büyük sahne anından önce Gaga, Las Vegas'taki MGM Grand Garden Arena'da Giorgio Armani Privé imzalı siyah özel elbisesiyle kırmızı halıda yürüdü.

Gaga'nın Grammy sahnesine dönüşü, House of Gucci filmi için ödüllerle dolu bir sezonu kapatmasından bir hafta sonra geldi. Yıldız, geçen Pazar günkü olaylı Akademi Ödülleri törenini, film müziği efsanesi Liza Minnelli ile birlikte En İyi Film ödülünü sunarak sonlandırdı. Etkinlik için, çok tireli elmas takılar, siyah topuklular ve bir papyon ile tamamlanan klasik bir smokin giydi.

Bu yaz, 12 kez Grammy kazananı, daha önce Mart 2020'de yapılması planlanan ancak COVID-19 salgını nedeniyle ertelenen Chromatica Ball turuna başlayacak. Temmuz ayında Avrupa turnesine başlayacak olan yıldız, Ağustos ayında başlayacak Kuzey Amerika şovlarına devam edecek.