Priyanka Chopra Kızı Malti'nin İlk Fotoğrafını Paylaştı
ÜNLÜ STİLİ

Priyanka Chopra Kızı Malti'nin İlk Fotoğrafını Paylaştı

Priyanka Chopra ve Nick Jonas, bu yılın başında ilk çocuklarını taşıyıcı annelik yoluyla kucaklarına aldı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 9 Mayıs 2022

Priyanka Chopra ve Nick Jonas, sevimli kız bebeklerini dünyaya tanıttılar. Oyuncu Priyanka Chopra, Instagram'da kendisinin ve pop yıldızı Nick Jonas'ın ilk çocuğunun bir fotoğrafını paylaştı ve bebeğinin hayatının ilk aylarını yansıtan duygusal bir Anneler Günü anısı paylaştı.

Fotoğrafta Chopra, Malti Marie Chopra Jonas adlı bebek kızını tutarken, bebek çok güzel tozlu pembe bir elbise ve onunla uyumlu bir fiyonklu kafa bandı giymiş, beyaz bir kalp yüzünü gizlemişti.

Tatlı bir çekim için Chopra bir kot ceket giyiyor ve bebek Malti'yi tutarken gülümsüyor, Jonas ise kıza bakıyor ve bebeğin elini tutuyor.

Aktris, "Bu Anneler Günü'nde, şu son birkaç ayı ve içinde bulunduğumuz hız treni üzerinde düşünmeden edemiyoruz, ki artık biliyoruz ki, pek çok insan da bunu deneyimledi. Yenidoğan yoğun bakım ünitesinde 100'den fazla gün geçirdikten sonra küçük kızımız sonunda eve geldi. Her ailenin yolculuğu benzersizdir ve belirli bir düzeyde inanç gerektirir ve bizimki zorlu birkaç ay olsa da, geriye dönüp bakıldığında, her anın ne kadar değerli ve mükemmel olduğu açıkça ortaya çıkıyor.

Küçük kızımızın nihayet eve döndüğü için çok mutluyuz ve Rady Children's La Jolla ve Cedar Sinai, Los Angeles'taki tüm doktorlara, hemşirelere ve uzmanlara, yolun her adımında özverili bir şekilde orada olan tüm doktorlara, hemşirelere ve uzmanlara teşekkür etmek istiyoruz. Bir sonraki bölümümüz şimdi başlıyor ve bebeğimiz gerçekten çok güçlü." diye yazdı.