Demi Moore Beyaz Mayo İçinde Parlıyor
ÜNLÜ STİLİ

Demi Moore Beyaz Mayo İçinde Parlıyor

Demi Moore, beyaz mayosuyla parlıyor: Her zamankinden "Daha canlı" hissediyorum.

GÜNCELLEME TARİHİ: 28 Temmuz 2022

Demi Moore, 60. doğum gününün öncesinde her zamanki gibi inanılmaz hissediyor ve görünüyor. Dünyaca ünlü yıldızı, Andie Swim iş birliğinden beyaz tek parça mayoyla havuzunda dinlenirken çekilmiş bir dizi çarpıcı fotoğrafını paylaştı. Neredeyse sırtı açık olan parça, göğüste üçgen bir kesik ve arkada sabitlenen ince askılara sahip.

Moore, gönderiye "Andie Swim'den Tropez takımla serinliyorum" diye yazdı. Oyuncu, bu yaz yeni koleksiyonundan çeşitli mayolarıyla göz kamaştırıyor . İş birliğinin, zarif vintage takım elbise sevgisinden ve her yaştan kadını yüksek ve seksi hissettirme arzusundan ilham aldığını söyledi.

"Fikir şu: Bir kadına kendini iyi, eğlenceli ve seksi hissettiren, aynı zamanda güvenlik ve özgüven yaratan ve hala tarzı olan bir şeyi nasıl giydiririz? Hedefimiz buydu." diye ekledi. Moore ayrıca, 11 Kasım'da 60 yaşına gelmeden bu dönüm noktasının onun için ne anlama geldiğinden bahsetti.

"59'a ulaştınız ve şimdiden 'Pekala, 60 olacağım' diye düşünüyorsunuz. Çok özgürleştirici hissettiriyor. 60 yaşındaki büyükannemi düşündüğümde, bir bakıma çoktan yaşlılığa boyun eğmiş görünüyordu. Ama birçok yönden kendimi her zamankinden daha canlı ve mevcut hissediyorum" dedi.