Malzemeler
►1 çay bardağı zeytinyağ
►200 gram ince doğranmış mantar
►100 gram dana janbon
►200 gram domates
►1 çay kaşığı karabiber
►½ ince kıyılmış maydanoz
►1 çay kaşığı tuz

Hazırlanışı
Derin bir tavaya yağı alın. Yağ kızınca mantarları ilave edip rengi biraz dönünceye kadar sote edin. Dana janbonu, domatesi ekleyin. Sosu bir taşım kaynatıp ateşi kısın. Kısık ateşte koyu kıvamlı bir sos elde edinceye kadar yaklaşık 10 dk pişirin. Tuz ve karabiberini ekleyip, ince kıyılmış maydanozu da ekleyerek servis yapın.
Afiyet olsun
►1 çay bardağı zeytinyağ
►200 gram ince doğranmış mantar
►100 gram dana janbon
►200 gram domates
►1 çay kaşığı karabiber
►½ ince kıyılmış maydanoz
►1 çay kaşığı tuz

Hazırlanışı
Derin bir tavaya yağı alın. Yağ kızınca mantarları ilave edip rengi biraz dönünceye kadar sote edin. Dana janbonu, domatesi ekleyin. Sosu bir taşım kaynatıp ateşi kısın. Kısık ateşte koyu kıvamlı bir sos elde edinceye kadar yaklaşık 10 dk pişirin. Tuz ve karabiberini ekleyip, ince kıyılmış maydanozu da ekleyerek servis yapın.
Afiyet olsun




