Mandalina soslu milföy tatlısı
MODA HABER

Mandalina soslu milföy tatlısı

GÜNCELLEME TARİHİ: 3 Nisan 2012

Malzemeler;

►3 paket milföy hamuru


Sos için

►4 adet mandalina

►1,5 yemek kaşığı tozşeker

Hazırlanışı;

Mutfak tezgâhına un serpin. Hamurları unlu zeminde merdane yardımı ile yarım cm kalınlığında ayrı ayrı açın. Açtığınız hamurun yarısından bir su bardağı yardımı ile yuvarlaklar kesin. Hamurun diğer yarısından da aynı şekilde su bardağı yardımı ile yuvarlaklar kesin. İkinci yuvalağın ortasından tekrar çay bardağı yardımı ile oyuk oluşturun. İlk yuvarlağın üzerine delik olan diğer parçayı ekleyin. 180 dereceli fırında üzerleri pembeleşene kadar pişirin. Pembeleşince fırından çıkarıp servis tabağına alın. Sosu için Mandalinaların kabuklarını soyup dilimleyin. Üzerine tozşeker ilave edin. 10 dakika pişirin. Sos koyulaşınca el mikseri ile mandalinaları püre haline getirin. Sosu milföylerin ortasına döküp servis edin.