Mikrodalgada beze
MODA HABER

Mikrodalgada beze

GÜNCELLEME TARİHİ: 24 Haziran 2011

Malzemeler ;
►4 yumurtanın akı
►1 su bardağı pudra şekeri
►1 tatlı kaşığı nişasta
►1 çimdik tuz
►1 su bardağı Antep fıstığı

HAZIRLANIŞI:
Yumurta aklarını bir çimdik tuzu ile iyice çırpın. Nişasta ve pudra şekerini karıştırıp yumurtanın içine dökün. 10 dakika düşük devirde mikser ile çırpın. Tamamen katılaştığında şam fıstıklarını ekleyip,sıkma poşetine koyun. Mikrodalganın cam tepsisine yağlı kağıt serin. (Mikrodalgaya dayanıklıları var) Sıkma poşeti ile şekil vererek kağıdın üzerine aktarın. Mikrodalgada 80 wattta sertleşene kadar pişirin.