Sezonun arzu nesnesi: Bottega Veneta BV Curve
MODA

Sezonun arzu nesnesi: Bottega Veneta BV Curve

Bottega Veneta'dan göz alıcı Mule terlikler "BV Curver"

GÜNCELLEME TARİHİ: 6 Mayıs 2020

İlki klasik mule, ikincisi dışa doğru kıvrılan bombeli iki bant detaylı mule ve üçüncüsü tabanında modaevinin simgesi V şeklinde metalik detay bulunan kalın iki düz bantlı mule olmak üzere üç farklı modeli bulunan Bottega Veneta BV Curve, markanın ikonik örgü dokusu ile yumuşak deriden üretiliyor. Her çifti tamamen doğal pamuk iplerle elde üretilen mule terlikler, geridönüştürülmüş kaşmir tabanlıklarıyla üstün konfor sunuyor.

Bottega Veneta'nın tasarımları ile kültleşen bu sandaletler sezon modasına yön veriyor. 90'ların terlik ve sandalet trendini bir üst boyuta taşıyan modeller; 2020 yaz aylarına damga vuracak gibi görünüyor. Yaratıcı yönetmen Daniel Lee, Bottega Veneta'nın geçtiğimiz sezondan itibaren özellikle çanta ve ayakkabılarını adeta birer arzu nesnesi haline getirerek influencer ve ünlü yıldızlar ile birlikte it-girl'lerin vazgeçilmezleri arasına soktu.

Bottega Veneta BV Curve Koleksiyonu, mor, mercan kırmızısı, mavi, buz mavisi, koyu yeşil, bordo gibi göz alıcı renklerin yanı sıra, siyah, beyaz ve nude renk seçenekleri de sunuyor.