Victoria'nın Saçlarının Sırrı
MODA

Victoria'nın Saçlarının Sırrı

Victoria Beckham'dan kendimiz için istediğimiz pek çok şey var: bir moda imparatorluğu, imrenilen parçalarla dolu bir gardırop, dünyanın dört bir yanında lüks evler ve kolundaki dünyanın en yakışıklı adamlarından biri. Ve bu şeylerin çoğunun normal günlük

GÜNCELLEME TARİHİ: 2 Ekim 2020

Beckham'ın saçlarını şekillendiren ünlü saç stilisti Jason Collier, sağlıklı ve parlak saçların sırrını açıkladı: kolajen.

Şu anda LQ Collagen ile işbirliği yapan Collier, "Kollajen hücre hasarıyla savaşmak için bir antioksidan görevi görebilir, çünkü araştırmalar saç rengini üreten hücrelere verilen serbest radikal hasarının erken grileşmenin nedenlerinden biri olabileceğini öne sürüyor" diyor. Kolajen vücudumuzda en bol bulunan proteindir ve bağ dokularının güçlenmesinde önemli rol oynar.

Kolajen doğal olarak üretilir, ancak yaşlandıkça onu üretme kabiliyetimiz azalır; cildimizin kırışıklık göstermesinin başlamasının nedenlerinden biri de budur ve saçlarımız daha cansız hissedebilir.

"Karantina, birçok müşterinin umutsuzca yeniden saçlarını şekillendirme ve tedaviye ihtiyaç duyduğu anlamına geliyordu; ayrıca iyi bir saç bakımı ve / veya besleyici bir saç bakımı ile yeniden şekillendirme önermenin yanı sıra, kolajen saçları içten dışa doğru iyileştirecektir. Basitçe söylemek gerekirse, saç öncelikle protein keratinden oluşur."Vücudunuz, bazıları kollajende bulunabilen keratini oluşturan birkaç amino asit kullanır, bu nedenle saçı kestikten sonra uzun süre saçın sağlıklı kalmasına yardımcı olabilir." "Kolajen cildinizin yüzde 70'ini oluşturuyor ve kafa deriniz bunun bir uzantısı, sağlıklı bir saç derisi daha az saç incelmesi anlamına gelebilir."