Giorgio Armani x Parmigiani Fleurier Saat Koleksiyonu Geliyor
MODA

Giorgio Armani x Parmigiani Fleurier Saat Koleksiyonu Geliyor

Giorgio Armani ile Parmigiani Fleurier özel bir saat koleksiyonu için bir araya geldi.

GÜNCELLEME TARİHİ: 15 Aralık 2020

Armani Group, Kasım 2021'den itibaren satışa çıkacak olan Giorgio Armani Fine Watches koleksiyonunun oluşturulması için Parmigiani Fleurier ile iş birliği yaptığını doğruladı. İş birliği, iki grubun ilk kez bir araya gelerek tamamen el yapımı ve numaralı baskılardan oluşan bir saat koleksiyonunu içeriyor.

Giorgio Armani'nin Michel Parmigiani ile birlikte tasarladığı saatler, İsviçre'de Parmigiani Fleurier tarafından üretilecek ve sadece seçkin Giorgio Armani butiklerinde satılacak.

Giorgio Armani, yaptığı açıklamada: "Parmigiani Fleurier ile işbirliği doğal olarak gerçekleşti. Zamansız değerlerin bir ifadesi olarak mükemmellik tutkusunu ve güzellik arayışını paylaşıyoruz. Bu saat serisi, benzersiz ürünlere uygulanan, hassas çizgiler ve zarif malzemelerden oluşan vizyonumun sentezi. Estetik mükemmelliği, kaliteyi ve işçiliği ifade eden bir nesnenin sonsuza dek sürmesi gerektiğini düşünüyorum. Parmigiani Fleurier'de yeni bir dili denemek için mükemmel bir yol buldum." dedi.

Parmigiani Fleurier, İtalyan estetiğini İsviçre hassasiyetiyle birleştiren usta bir saatçi ve restoratör olan Michel Parmigiani tarafından 1996 yılında kuruldu. Marka, her bir bileşeni kendi atölyelerinde üretilen kaliteli saatleriyle ünlendi.

Parmigiani Fleurier'in CEO'su Davide Traxler şunları ekledi: "Armani Group ile işbirliği yapmaktan onur ve mutluluk duyuyoruz. Michel Parmigiani'nin saat işçiliğinin mükemmelliğini korumaya yönelik vizyonu, dünyanın en parlak şirketlerinden biriyle yapılan bu girişimle güçlendirildi." ifadelerini kullandı.