Sarah Jessica Parker Kendi Mağazasında Herkesi Eğlenceli Bir Kombinle Karşıladı
MODA

Sarah Jessica Parker Kendi Mağazasında Herkesi Eğlenceli Bir Kombinle Karşıladı

Floral elbisesi içine batik gömlek ve pembe çoraplarla kendi imzası olan kırmızı ayakkabılarla kendi mağazasındaydı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 22 Şubat 2021

Sarah Jessica Parker, canlı renkleri, ilginç baskıları ve eğlenceli stilleri birleştirmeyi seviyor. Dün, "Sex and the City" yıldızı, bütün gününü New York'daki ayakkabı mağazasında geçirirken (oyuncu SJP adı altında kendi ayakkabılarını üretiyor),gün için çok sıradışı bir kıyafet seçti.

Hemen göze çarpan görünümün ana detayı, bu sezonun en trend rengi olan pembe Gucci'nin Lamé GG yüksek çorapları. Sarah, bir çift parlak çorapla kendi SJP koleksiyonundan kırmızı ayakkabılar seçti.

Sarah Jessica, çiçek desenli bir elbise ve gömleğin rekkli bir karışımında uyumsuzluğa olan sevgisini somutlaştırdı. Görüntüyü biraz "sakinleştirmek" için oyuncu dış giyim olarak zeytin renginde minimalist bir palto seçti ve gerekli tüm eşyalarını da büyük siyah bir sırt çantasında taşıyor.

Son dokunuşlar, devasa güneş gözlükleri ve zamanımızın en çok sahip olunması gereken aksesuarlarından biri de bir maske. Sıradışı eşya ve aksesuar kombinasyonlarına duyduğu tutku, şüphesiz Sarah Jessica Parker'ın Carry Bradshaw'dan aldığı bir ilham. Aktrisin , bu yılın Ocak ayında "Sex and the City" nin devamı hakkındaki söylentileri doğruladığını da unutmadık. Seri için hala heyecanlıyız ve tüm yeni duyuruları da takip ediyoruz.