Pomellato For Women
MODA

Pomellato For Women

Yaptığı projelerle kadın gücünü her zaman destekleyen, #PomellatoForWomen kampanyasıyla da bu mesajı geniş kitlelerle paylaşan Pomellato, 2021 Dünya Kadınlar Günü adına, aktivist ve aktrisler Jane Fonda ve Jameela Jamil'in eşitsizlik, ayrıcalık, cesaret v

GÜNCELLEME TARİHİ: 8 Mart 2021

Milano, 8 Mart 2021, Pomellato, 2021 Dünya Kadınlar Günü'nü çok özel iki isim ve ve bir yayın ile kutluyor. Kapsayıcılığı savunan genç bir aktivist olan Jameela Jamil, kişisel bir kahraman olarak gördüğü Jane Fonda ile röportaj yaptı. Fonda, Hollywood'da Vietnam Savaşı'na dayanan ilk feministler ve aktivistler arasındaydı ve orijinal Pomellato for Women elçilerinden de biridir. İkili, sohbetleri sırasında birçok ortak noktayı keşfederken kadınların zayıf noktalarının ve yaralarının şaşırtıcı bir dayanıklılık göstergesi olduğu sonucuna varıyor.
Jane Fonda, eski Japon nesnelerin 'tadilat' sanat formunu bir araya getirerek sohbetin bir teması haline gelen Pomellato Kintsugi'nin yeni mücevher koleksiyonundan bir yüzük takıyor. Fonda, Kintsugi yüzüğündeki parlak altın çatlağı onun için iyileşme ve güçlenme yeteneğini sembolize ettiğini söylüyor. Dayanıklılık ve "hasarlı" olarak atılabilecek bir şeye yeni bir hayat verme fikri, kadınların azmi için bir metafor haline gelir ve yaralarımızı göstermenin gücünü ortaya çıkarır. Fonda, üstesinden geldiği travmalar konusunda açıktı ve bugün onları onurlandıran bir mücevher gibi taşıyor.

Jane Fonda ve Jameela Jamil arasındaki röportaj Kering Women In Motion serisinde bir podcast olarak yayınlandı. 2015 yılında Kering tarafından oluşturulan bir program olan Women In Motion, Sohbetleri ve Ödülleriyle, sanat ve kültür alanlarındaki çalışmaları dünya vizyonumuzu dönüştürmeye yardımcı olan yetenekli kadınların yaratıcılığını ve benzersizliğini vurguluyor. Jane Fonda, Women in Motion Ödülü'nün de ilk sahibi oldu.
2019'da, platformun ayrılmaz bir parçası olarak Kering, tüm kültürel alanlarda cinsiyet eşitliğini savunurken kadınların sesini kutlamayı ve yükseltmeyi amaçlayan Women in Motion podcastini başlattı.