Armani ve Prada'dan Aşı Hamlesi
MODA

Armani ve Prada'dan Aşı Hamlesi

Giorgio Armani ve Prada İtalya'daki aşılama kampanyasının hızlandırılmasına yardımcı olmayı kabul ettiklerini söyledi.

GÜNCELLEME TARİHİ: 1 Nisan 2021

Moda grupları, çalışanlarını COVID-19'a karşı aşılamak için alanlar sunmaya giderek daha istekli. Armani, aşıların Milano'da Tadao Ando tarafından tasarlanan Armani / Teatro'da yapılmasına izin verecek.

Şirket, genellikle Armani'nin defilelerine sahne olan tiyatronun kullanımının, sağlık tesislerinin ağır iş yükünü azaltmaya yardımcı olacağını ve kaynaklarının yardım ve bakımı artırmak için kullanılmasını sağlayacağını söyledi. Armani'nin İtalya'da toplam 3.000'den fazla çalışanı gönüllülük esasına göre aşı yapılabilecek.

Armani, aşıların Lombardiya'da ve ardından ülkenin diğer bölgelerinde "mümkün olan en kısa sürede" yapılacağını söyledi. "Bu, herkesin sağlığı için hala son derece kritik olan bir zamanda çalışanlarını korumak ve desteklemek isteyen Giorgio Armani tarafından güçlü bir şekilde desteklenen girişimlerden biri."

PRADA'NIN GENEL MERKEZİ VE FABRİKALARI AŞILAMA MERKEZİ OLACAK
Prada CEO'su Patrizio Bertelli, geçmişte olduğu gibi şirketin "Çalışanlarının sağlığını COVID-19'a karşı korumak için aktif bir rol üstlenmeye tamamen müsait olduğunu" söyledi. Buna göre, Prada'nın İtalya'daki tüm genel merkezi ve fabrikaları aşılama kampanyası için kullanılacak.

Prada, yalnızca Toskana'da 3.000'den fazla ve Milano'da en az 1.000 kişinin aşı için uygun olduğunu tahmin ediyor.