J.Lo ve A-Rod Los Angeles'ta Buluştu Mu?
MODA

J.Lo ve A-Rod Los Angeles'ta Buluştu Mu?

Belki Jennifer Lopez ve Alex Rodriguez için her şey bitmiş değildir.

GÜNCELLEME TARİHİ: 27 Nisan 2021

Haber, çiftin Los Angeles'ta birlikte görülmesi ve buluşmanın Rodriguez'in yaşadığı bölge de olması sebebiyle bir umut verdi. Miamili eski beyzbol yıldızı, Los Angeles'ta Lopez ile yeniden bir araya geldi ve yakında çıkacak rom-com'u Shotgun Wedding'i çektikten sonra vakit geçirdi. Habere göre, ikilinin hafta sonu birlikte akşam yemeği yediğini bildirdi.

Lopez'e yakın bir kaynak"Alex, Jennifer'ı görmek için Perşembe gecesi Los Angeles'a uçtu" dedi! "İlişkilerinden vazgeçmek istemiyor ve yapması gereken her şeyi yapmaya hazır. İşleri yoluna koymak için onunla iki gece geçirdi." Kaynak, "Ona ne kadar ciddi olduğunu ve onu ne kadar sevdiğini göstermeye çalışıyor. Ama yine de sorunlarının çözülemeyeceğini ve devam etmesi gerektiğini düşünüyor." "Cumartesi sabahı Miami'ye tek başına döndü. Vazgeçmek istemiyor ama devam etme konusunda kararlı."

J.Lo ve Rodriguez, "Arkadaş olarak daha iyi olduğumuzu fark ettik ve öyle kalmayı dört gözle bekliyoruz," diye açıklama yapmışlardı. "Ortak işlerimizde ve projelerimizde birlikte çalışmaya ve birbirimizi desteklemeye devam edeceğiz."