Giorgio Armani'den Kişiselleştirme Hizmeti
MODA

Giorgio Armani'den Kişiselleştirme Hizmeti

Giorgio Armani müşterileri kendi zevklerine göre hazırlanmış parçalara sahip olabilecekler.

GÜNCELLEME TARİHİ: 10 Mayıs 2021

Giorgio Armani sipariş üzerine bir hizmet sunacak. Böylece müşteriler kişisel zevklerine göre özel olarak hazırlanmış parçalara sahip olma fırsatı yakalayacak.

Marka, kadınlar için sonsuza kadar gardıroplarında bulundurabilecekleri benzersiz tasarımlar yaratmayı umuyor. Daha önce erkek terziliği için var olan hizmet şimdi kadınlar için de devreye alındı.

Şu anda mevcut olan hizmet, müşterilerin parçalarını benzersiz kılmak için çok çeşitli astarlar ve düğmeler sunuyor. Kendi zevklerine göre kişiselleştirebilecekleri bir dizi parça arasından seçim yapmalarına olanak tanıyor.

Armani'den yapılan açıklamada; "Giorgio Armani'nin 1980'lerin başından itibaren tasarımla ilgili basit, etkili fikirlerinden, kadınların ihtiyaçlarına göre uyarlanan ve kendine güven aşılayan kıyafetlerin yaratılmasıyla kadın silueti ve gardırobunu yorumlamanın yeni bir yolu doğdu. Sonuç, Giorgio Armani ve kadınlar arasında mükemmel, kalıcı, kişisel parçaların yaratıldığı, her biri için benzersiz ve farklı bir diyalog." denildi.

Kadınların ısmarlama hizmeti artık Milano, Roma, Londra, Paris, New York, Los Angeles, Armani / Ginza Kulesi, Hong Kong Chater House ve Shanghai Plaza 66'deki Giorgio Armani butiklerinde mevcut.