Hamile Olan Meghan Markle Oprah Winfrey ile Tartışmalı Röportajı Ardından Televizyonda Görüldü
MODA

Hamile Olan Meghan Markle Oprah Winfrey ile Tartışmalı Röportajı Ardından Televizyonda Görüldü

Çiçek baskılı Carolina Herrera elbisesi ile Vax Live'da yer aldı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 11 Mayıs 2021

Meghan Markle ilk kez Winfrey ile tartışmalı röportajın yayınlanmasının ardından televizyonda göründü. Video formatında, 8 Mayıs'ta çevrimiçi olarak gerçekleşen Vax Live izleyicilerine hitap etti.

Meghan Markle ve eşi Prens Harry, Covid-19'un yayılmasına karşı dünya çapında aşılama çabalarına destek olmak için Foo Fighters, Jennifer Lopez ve HER gibi aktörlerin yer aldığı bir konserde kampanya başkanlığı yaptı. Video mesajında, ikinci çocuğuna hamile olan Düşes Megan, çiçek kırmızısı bir Carolina Herrera elbisesiyle göründü.

"Geçen yıl,tüm toplulukların Covid-19'la savaşmak için kahramanca bir araya geldiğini gördük. Bu gece toplandık çünkü ilerideki ışığı görüyoruz, "dedi Megan önceden kaydedilmiş bir mesajda. ''Ama her birimiz kendi yolumuzu bulmalıyız. Vax Live kampanyasının başkanı olarak, kocam ve ben, iyileşmemizin, herkesin sağlığına, güvenliğine ve başarısına özellikle de bu pandemiden en çok etkilenen kadınlara öncelik verilmesinin çok önemli olduğuna inanıyoruz. "

Carolina Herrera Poppy Print Tie Waist Shirtdress

Salgının başlangıcından bu yana ABD'de 5,5 milyon kadının işini kaybettiğini ve 47 milyon kadının yoksulluğun eşiğinde olduğunu sözlerine ekledi. "Ancak, her ülkeye ve her kıtaya aşı götürmek için birlikte çalışırsak, adil dağılım konusunda ısrar edersek aşılar ve uygun fiyatlar mümkün olabilir. İşte o zaman tam bir iyileşmeye başlayabiliriz, "dedi Düşes.