Candice Swanepoel'in Siyah Ceketi Neden Kalıcı Bir Çekiciliğe Sahip?
MODA

Candice Swanepoel'in Siyah Ceketi Neden Kalıcı Bir Çekiciliğe Sahip?

Gardırop kahramanımız kontrolü yine ele aldı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 22 Haziran 2021

Süper model Candice Swanepoel bu hafta New York'ta sokağa çıktı ve klasik siyah ceketin neden her kadının günlük hayatında kullanabileceği kalıcı bir gardırop kahramanı olduğunu gösterdi. Tribeca'daki bir etkinlikten çıkarken görüntülenen model, klasik parçayı bir deri şort, siyah bir bralet ve iddialı topuklu ayakkabılarla gece kıyafetlerini döndürdü. Siyah bir blazer ceketin çok yönlü çekiciliğini kanıtlayan ve sayısız şekilde tasarlanabilen bir parça olduğunu kanıtladı.

Swanepoel büyük boy siyah bir ceket, siyah bir bralet, deri şort ve Giuseppe Zanotti imzalı altın zincirli bir ayakkabı giydi.

Ceket,The Row

Büstiyer,Khaite

Şort,Alaïa

Ayakkabı, Giuseppe Zanotti

Neden İşe Yarıyor

Swanepoel'in stili, sade bir gardırop kahramanına yeni bir yorum getiriyor, kişiye özel parçaya biraz teni açığa çıkararak ve sandaletlerle giyerek bir avantaj sağlıyor, ancak bunu rahat hissetmesine ve aşırıya kaçmamasına yardımcı olan oversize bir uyumla dengeliyor.

Stilinize Nasıl Uyarlayabilirsiniz

Akşam için, Swanepoel'den ilham alın ve büyük beden siyah blazerinizi şort veya mini bir elbise ile kombinleyin. Alternatif olarak, kot pantolon ve spor ayakkabı giyerek görünümü daha günlük bir tarza çekin ya da Sussex Düşesi tarafından ustalıkla stilize edildiği gibi, blazerinizi eşleşen pantolonlar ve basit bir beyaz tişört ile şekillendirerek günlük giyime de uygun hale getirin.