Glenn Martens Diesel'de İlk Koleksiyonunu Sundu
MODA

Glenn Martens Diesel'de İlk Koleksiyonunu Sundu

Glenn Martens, Milano Erkek Moda Haftası için gösteri takviminin bir parçası olan denim markası Diesel için ilk koleksiyonunu gösteriyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 22 Haziran 2021

İtalyan moda grubu OTB SpA'ya ait olan markanın dijital sunumu dört sahneye ayrılmış durumda. İzleyici, bir rüyadan uyanan ana karakteri bir ev partisinden sokağa, ardından bir asansöre ve Mars'ı andıran kırmızı bir manzaraya kadar takip ediyor. Sonunda, kızıl saçlı kadın açılış sahnesindeki gibi partide tekrar uyanıyor. Gerçeklik ve kurgu arasındaki çizgiler bulanıklaşıyor.

Diesel'in kotunu yeniden yapılandıran ve böylece marka için yeni bir dünyanın kapılarını açan yaratıcı yönetmen, yanılsamalarla oynuyor. Çeşitli kesim ve kotlar, kot montlar ve çanta ve kemer gibi aksesuarlar dikkat çekiyor.

Denim yaklaşımı 90'ların spor giyimi, kovboyları ve 2000'lerin başındaki it-girl'ler arasında bir estetikle buluşuyor. Katmanlama ve stil önemli bir rol oynuyor.

Bir kemer, çeşitli üstler ve elbiseler arasında dolanır, onları bir arada tutar ve böylece giysinin şeklini bozar. Koleksiyon, Diesel-D'nin el çantalarına, ayakkabılara ve pantolonlara yerleştirildiği kapsamlı logolar ile tamamlanıyor.