İkon Maviyle Buluştu
MODA

İkon Maviyle Buluştu

Dioriviera Bodrum pop-up yaza hazır. Hem de bu sefer daha renkli ve yüksek enerjili, vaadi ise stil sahibi bir yaz gardırobu. Bade Çakar

GÜNCELLEME TARİHİ: 24 Haziran 2021

Dior, yaz koleksiyonlarının etki alanını genişletmeye karar vererek Dioriviera pop-up'ları hayata geçireli iki yıl, Mykonos'tan Ibiza'ya uzanan lüks tatil destinasyonlarının arasına Bodrum'u ekleyeli ise bir yıl oldu.Tatil stillerini Dior çizgisiyle zenginleştiren Dioriviera pop-up'larda tunik, mayo, plaj havlusu gibİ sezonluk tasarımlar yer alıyor. Bodrum'da kapılarını tekrar açan Dioriviera Bodrum pop-up ise yeni Dioriviera kapsül koleksiyonunun yanı sıra sürpriz tasarımlara da yer veriyor. Yalıkavak Marina'da,fildişi tonları ile DiorToile de Jouy dese- nini buluşturan dekorasyonuyla Dioriviera Bodrum pop-up hem modaevinin kodlarıyla hem de Bodrum ile uyum içinde.

Yazın ikonik parçaları haline gelen ve sosyal medyada sürekli karşımıza çıkan, bulundukları bölgenin ismini taşıyan Dior tasarımlarına bu yaz yenileri eklenirken, Bodrum ismi tekrar Dior ile bir araya geliyor. Modaevinin hit çantaları, D-Connect sneaker'lar, Dior Granville espadriller ve Dway terliklerin yanı sıra DiorClub pançolar, eşarplar, aksesuarlar ve vizörler de plaj stiline lüks dokunuş katmak isteyenlerin favorileri arasında olacak şüphesiz.

Mağazada, kreatif direktör Maria Grazia Chiuri'nin güneş ve kumdan esinlenerek yarattığı Dioriviera hazır giyim koleksiyonuna yaza özel birçok dekorasyon ve aksesuar tasarımı eşlik ediyor. Özellikle koleksiyonla uyumlu Dior Maison aksesuar seçkisinin bu sezon daha da genişlediğini görüyoruz; Maria Grazia Chiuri'nin yeniden yorumladığı Toile de Jouy motifli, Christian Dior yazılı sörf tahtası, plaj şemsiyesi, hamak ve plaj oyun setlerinin de dahil olduğu seride daha pek çok 'arzu nesnesi' var; dekoratif objeler, kırtasiye ürünleri, yastıklar,Amerikan servisleri...

Sezonun sürprizi ise Dior ile Vespa'nın işbirliği.Vespa'nın dolce vita felsefesi, Dior'un sofistike lüks çizgisiyle bir araya geliyor. Sonuç: Dior Oblique motifli kask ve çanta ile birlikte sunulan, sınırlı sayıda üretilen, kişiselleştirilebilir Vespa 946 Christian Dior.

Modaevinin lüks giyim, aksesuar ve dekorasyon koleksi- yonlarını buluşturan Dioriviera Bodrum pop-up, Haziran ile birlikte kapılarını yeniden açarken, yaza dair her detaya markanın ruhunu katıyor. Dior tasarımlarını, eşsiz Bodrum atmos- ferinde hayal edebiliyoruz.