Chanel Sonbahar/Kış 2021 Koleksiyonu Sanat Eseri Gibi
MODA

Chanel Sonbahar/Kış 2021 Koleksiyonu Sanat Eseri Gibi

Virginie Viard, ilham almak için sanat eserleri ile çalışmış.

GÜNCELLEME TARİHİ: 7 Temmuz 2021

Cruise 2021 için punk temalı bir koleksiyon sergileyen Virginie Viard, Chanel'in Sonbahar/Kış 2021 Couture defilesi için bir kez daha podyuma döndü. Paris'teki Palais Galliera'da düzenlenen defilede tasarımcı, son serisi için sanat eserlerinden ilham aldı.

Viard bir basın açıklamasında şunları söyledi: "Tablolar aklıma hemen 1880'lerin siyah veya beyaz tarzı elbiseler giymiş Gabrielle Chanel'in portrelerini hatırlattı. Berthe Morisot, Marie Laurencin ve Édouard Manet'in eserleri; empresyonist esintiler taşıyan elbiseler, tablo gibi görünen etekler ve Morisot'unki gibi siyah fiyonklu uzun beyaz saten bir elbiseler...

Paltolar, etek takımlar ve daha fazlası tüm koleksiyon boyunca merdivenlerden süzülüyor. Renk dokunuşlarına atıfta bulunan giysiler arasında, baştan sona sarı, pembe ve beyaz çiçek motifli uzun bir cekette hayat buluyor. Viard, "Nilüfer işlemeli elbiseler, kırmızı ve pembe çiçekli tüylerden yapılmış siyah tüvit bir ceket var" diye ekledi.

Dokulu tasarımların zıtlığı, Soo Joo Park'ın taşıdığı takım, oyuncu ve Chanel'in elçisi Margaret Qualley'in taşıdığı payetli şapka ve duvak ile çarpıcı beyaz kabarık kollu elbiseyle final yapıyor.