Louis Vuitton Vitrinlerinde Bir Saygı Duruşu: 200 Louis
MODA

Louis Vuitton Vitrinlerinde Bir Saygı Duruşu: 200 Louis

Maison, Louis Vuitton’un iki yüzüncü doğum gününü kutlamak amacıyla 4 Ağustos 2021’den beri 200 yetenekli ve vizyoner isim ve özel dostun eserlerini kutlayacağı vitrinleri sunuyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 10 Ağustos 2021

200 Louis, tüm dünyada her şeyden önce bir girişimci, yenilikçi ve hayalperest olan Louis'ye göz alıcı ve hayranlık uyandıracak bir saygı duruşu sergiliyor. Louis Vuitton'un en sembolik objelerinden olan sandık, kolektif hayal gücü ve bireysel sanatın ifadesi için metaforik olarak boş bir tuvale dönüştürülüyor.

200 vizyonerin çıkış noktası, Louis'nin 1850'lerde geliştirdiği yatay kapak tasarımıyla dönemin valiz anlayışında çığır açan orijinal sandık boyutlarına yakın 50x50x100cm ebatlarındaki kutu. Herhangi bir sınırlama olmadan, kişisel paradigmalarını ortaya koyan bu 200 katılımcının ortak noktası, kendi alanlarında işlerini etkili bir şekilde tercüme eden vizyoner bir zihniyete sahip olmaları.

Ağustos ayı boyunca mağazaya bağlı olarak üç farklı formatta dikkat çekici vitrinler sunuluyor. Ekran panelli sandık, havada yüzer bir şekilde tekrar eden video döngüsünde kreasyonları gösteriyor. İkinci bir varyasyon ise, Louis'nin vitrinlerinde sandıklarını sergileme şeklini referans alan kutulardan oluşan dev, robot benzeri bir figür içeriyor.

Son olarak 21 Ağustos'ta 200 Louis, her bir tasarımın basılı olduğu küplerle örülmüş çok boyutlu bir dama formunda çeşitli lokasyonlarda sergilenecek.