Louis Vuitton Oyun Dünyasına Giriş Yaptı
MODA

Louis Vuitton Oyun Dünyasına Giriş Yaptı

Louis The Game, eğlenceli ve kusursuz hikaye anlatımıyla Maison’un yaratıcılık ve inovasyon tarihini tanımlamak için yeni bir mecra sunuyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 11 Ağustos 2021

14 yaşındaki genç Louis'nin Fransa'nın Jura bölgesindeki aile evini terk edip, yürüyerek Paris'e ulaştığı yolculuktan ilhamla Louis Vuitton, 200. yıl dönümü kutlaması için herkese açık bir oyun platformu geliştirdi. İleri seviye animasyonu yüzyılların mirasıyla birleştiren Louis The Game, zamanın dışında var olan altı hayali dünyada aksiyon dolu bir macera sunuyor.

Oyunda, Louis Vuitton maskotu Vivienne, doğum günü kutlamalarına ulaşmak için uzun mesafeler kat ediyor. Bu hızlı ve neşeli karakterin yol boyunca her seviyeye erişmesini sağlayan anahtarlara ek olarak mümkün olduğunca çok monogram mum toplaması gerekiyor. Puan durumunu da gösteren tablo ise oyuncuların arkadaşlarına karşı rekabet etmelerine ve oyun boyunca değiştirebilecekleri çeşitli görünümleri sergilemelerine olanak sağlıyor.

En son blok zinciri teknolojisini entegre eden oyun, Beeple tarafından yaratıldı. 4 Ağustos'ta aktif olan Louis 200 uygulamasına Apple ve Google Play'den ulaşılabilir. Oyun indirildiğinde açılan ilk ekranda oyuncular iki Louis Vuitton sırt çantasından bir seçim yapmaları için davet edilir. Bu sırada öğretici videoda Vivienne'in yürüme ve koşmadan tırmanma, yüzme ve çift zıplamaya kadar her seviyede ilerleyen hareketleri gösterilir. Oyun boyunca toplanan 200 mumdan her biri, Maison iş birliklerini, teknik bilgileri, aile geçmişini, sanatsal projeleri, defilede öne çıkanları ve daha fazlasını kapsayan bir kartpostalın kilidini açar ve ardından macera başlar. Louis ormanından başlayarak oyuncular Vivienne'i Paris, Pekin, Londra, New York ve daha fazlasını çağrıştıran rüya gibi destinasyonlarda yönlendirirler.