Valentino Paris ve New York Mağazalarında Soygun
MODA

Valentino Paris ve New York Mağazalarında Soygun

Valentino için birkaç gün zor geçti.

GÜNCELLEME TARİHİ: 24 Ağustos 2021

Şirketin SoHo'daki Episode mağazası, Cuma günü silahlı bir soyguna sahne oldu. Şirkete göre, üç adam 135 Spring Street'teki mağazaya girdi ve yaklaşık 20.000 dolar değerinde birkaç Valentino Garavani Roman Stud el çantası aldı, ancak yerel polis tarafından yakalandı.

New York Polis Departmanı sözcüsü Edward Riley, Cuma günü 18:41 civarında, Valentino mağazasındaki bir hırsızlıkla ilgili 911 çağrısına yanıt verdi. 33 yaşında bir kadın ve 40 yaşında bir kadın ve üç erkek şüphelinin yaklaşık 18.900 dolar değerinde birkaç eşyayı çıkardıklarını söyledi. Olay yerinden kaçarken iki çalışanı kenara iterek yere düşmesine neden oldular. Şüphelilerden biri siyah tabancayı düşürdü ve ardından aldı. Şüpheliler siyah bir Range Rover ile olay yerinden kaçtı. Şüpheliler, yapılan aramanın ardından yakalandı ve çalıntı mallar ele geçirildi.

Tutuklanan şüpheliler, Brooklyn'den 20 yaşındaki Jayshawn Brayboy, 21 yaşındaki Shemar Miller ve kimliği belirsiz 17 yaşındaki bir kişiydi. Hepsi hırsızlıkla suçlandı.

Ertesi gün Paris'te 273 rue Saint Honoré'de bulunan Valentino Saint Honoré Butik'te benzer bir soygun yaşandı. Hırsızlar da sabahın erken saatlerinde bu mağazaya girerek Valentino Garavani Roman Stud el çantaları ve yaklaşık 100.000 avro değerindeki yeni Rockstud Alcove el çantasıyla kaçtı. Zanlılar henüz yakalanamadı ve soruşturma devam ediyor.

Her iki yerde de şirket, Valentino'nun "topluluğu ve isimlerini güvende tutmak için güvenlik protokollerini ve prosedürlerini arttırdığını" söyledi. Lüks isim, olaylar hakkında daha fazla yorum yapmadı.