Emily Ratajkowski Podyuma Dönüyor
MODA

Emily Ratajkowski Podyuma Dönüyor

Emily Ratajkowski, ilk çocuğunu karşıladıktan 6 ay sonra podyuma geri döndü.

GÜNCELLEME TARİHİ: 6 Eylül 2021

Emily Ratajkowski oğlu Sylvester Apollo Bear'ı kucağına aldıktan 6 ay sonra Savage x Fenty Vol. 3 için Rihanna'nın son sanal defilesinde yürüdü.

Model, Savage x Fenty defilesinin üçüncü baskısında podyuma çıktı. Rihanna'nın yıllık iç çamaşırı sunumunun merakla beklenen bölümü, 24 Eylül'de Amazon Prime Video'da yayınlanacak. Şov, geçen hafta çekildi.

Gösteriden sızan fotoğraflarda Ratajkowski mor büzgü ipli bir bandeau sütyen, uyumlu bir askılı tanga ve leopar desenli stilleto giyiyor. Set, kalın halkalar ve bir halka bileziği de dahil olmak üzere büyük altın takılarla donatıldı. Ayrıca saçlarını karmaşık örgülerle şekillendirdi.

Yakında kitabı çıkacak olan Ratajkowski, mart ayı başlarında oğlu Sylvester Apollo Bear'ı dünyaya getirdi. Altı aylık bebek, 2018'de evlendiği aktör-yönetmen eşi Sebastian Bear-McClard ile ilk çocuğu. Sylvester'ın doğumundan bu yana yeni anne, NYC'de yeni doğan bebeğiyle sık sık gezintiye çıktı. Ayrıca geçen Mayıs ayında brunch'ta yüzünü bir melek emojisi ile bloke eden oğlunun ve kendisinin bir dizi fotoğrafını paylaştı.

Ratajkowski de bu yaz Amalfi Sahili'ndeki Akdeniz tatilinden fotoğraflar paylaşarak biraz dinlenmenin ve rahatlamanın tadını çıkardı.