Capri'de Göz Alan Aksesuarlar
MODA

Capri'de Göz Alan Aksesuarlar

Beyoncé, 40'ıncı yaşını şık bir şekilde karşılıyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 10 Eylül 2021

Instagram

Dün gece, Crazy in Love'ın şarkıcısı, doğum gününü kutlamak için kocası Jay-Z ile İtalya'nın Capri kentini keşfederken Instagram'da stil detaylarını da paylaştı. Çiftin İtalya gezisi için Beyoncé, Valentino'dan beyaz düğmeli gömlek, yüksek belli koyu indigo kloş kot pantolon ve Aquazzura metalik gümüş platform sandaletler giydi.

Görünümünü retro beyaz güneş gözlükleri ve cesur, parlak kırmızı bir dudakla tamamladı. Ama gerçekten gözümüze çarpan gösterişli el çantasıydı: 5,795 $ gibi harika bir fiyatla satışa sunulan Judith Leiber parçası, martini bardağı şeklinde ve kristallerle kaplı bir parça.

Martini Cosmopolitan Crystal Clutch, Judith Leiber

Beyoncé, ilk fotoğraf serisinde yorum yapanların hemen fark ettiği bir hamle yaptı, Jay-Z'yi komik bir şekilde fotoğraflardan birinden kırpmıştı. Bir Instagram kullanıcısı "Jay'i neden bu şekilde kesiyorsun" diye yazarken, bir diğeri "Jay iş başında " diye espri yaptı.

Harper's BAZAAR'ın Eylül sayısında Beyoncé, 40 yaşına girdiğini ve bunun onun için kişisel ve profesyonel olarak ne anlama geldiğini şöyle açıklıyor:

"Dileğim, 40'lı yaşlarımın eğlenceli ve özgürlük dolu olması. Sahnede hissettiğim özgürlüğün aynısını hissetmek istiyorum. Hayatımın her günü keşfetmek, kocam ve çocuklarımın tadını çıkarmak istiyorum Çalışmadan seyahat etmek istiyorum Önümüzdeki on yılı kutlama, neşe ve sevgiyle geçirmek istiyorum. Sahip olduğum tüm sevgiyi beni seven insanlara geri vermek istiyorum."

"40 yılda o kadar çok şey yaptım ki, sadece hayatımdan zevk almak istiyorum. Şartlara aykırı olmak zor, ancak dünyada meydana gelen gecikmiş değişimlerin bazılarının küçük bir parçası olmak çok tatmin edici hissettiriyor. Hem zarif hem provokatör olabilirsin. Kıvrımlı olabilirsin ve yine de moda ikonu olabilirsin. Bu özgürlüğü herkes için diliyorum."